Tilbage til 2011

Summer Camp på DTaF hjemmesiden

02/06/2011

A3sommerlejrplakat2011 1

Kære medlemmer i ETK

 

KUN til information er følgende blevet lagt ind paa Forbundets hjemmeside ..

 
Kære taekwondovenner,

Tiden nærmer sig hastigt for årets store begivenhed - Dansk Taekwondo Forbunds officielle sommerlejr - der finder sted i Esbjerg i dagene 16. - 22. juli 2011 og arrangeres af Esbjerg Taekwondo Klub.

Esbjerg Taekwondo Klub har stor erfaring med at arrangere "Summer Camp" og vi har hver gang fået stor ros for afviklingen. Specielt ved Summer Camp 2009, der blev en meget, meget stor succes ... og succesen skyldtes ikke mindst alle jer, der ankom til lejren med masser af gå-på-mod, entusiasme og masser af godt humør. Vi husker det, som var det i går .. :)

Vi glæder os rigtigt meget til at se jer allesammen igen her i Esbjerg ... og jo ... vi har kridtet skoene ..

Lejren er nem at finde: Afkørsel 76 (Esbjerg Ø) fra motorvejen - drej til højre, kør 500m ligeud, drej til venstre .. kør 200m .. og vupti .. dér står vi og tager pænt imod jer .. :)

Har I meldt jeres ankomst i forvejen, er det muligt allerede at "checke ind" fredag d. 15. juli fra kl. 16.00 - man skal dog i den forbindelse være opmærksom på, at lejren måske ikke er "helt køreklar" på det tidspunkt.

Den officielle åbningsceremoni finder sted lørdag d. 16. juli kl. 15.00 - inden da afholdes dog DTaF og CV Dangradueringer - og samme aften er der "velkomstfest i festteltet" kl. 20.00.

Vi har bestræbt os på at finde de bedste intruktører til lejren - både nuværende og tidligere landstræner/e er at finde som instruktører og generelt set er der noget for enhver smag, bl.a. har vi også "emne-instruktører", der underviser i Ju Jutsu, Kyusho, Zumba .. og ej at forglemme Danish Taekwondo Demonstration Team. 

Træningsmuligheder bliver der nok af - det gælder såmænd også for børn samt Kadetter.

Som altid, når vi taler om en sommerlejr, vil der blive arrangeret "Fight Night" - i dette tilfælde onsdag d. 20. juli kl. 19.30

Af aktiviterer kan nævnes: Svømmehal (gratis på "Seminariet" - der ikke må forveksles med "Svømmestadion Danmark", hvor det ikke er gratis), bordfodbold, beach volley, fodboldturnering på speciel/lukket bane, trådløst internet ved teltet til at checke mails f.eks og zumba for at nævne nogle. Derudover er der en del aktiviteter/børnefest og der arbejdes stadigvæk på flere ting - det skal nok blive en god uge, bare rolig .. :)

Ved ankomsten får I udleveret en "mulepose" - deri ligger bl.a. "Guide to Esbjerg", så I kan danne jer et indtryk af byen. I vil også bl.a. få en 8-siders "Summer Camp 2011" avis (DK/GB), der også indeholder relevante oplysninger, små artikler samt et kort over lejren. Vores medlemmer her i Esbjerg vil altid være meget let genkendelige, idet de bærer deres "Summer Camp T-Shirt" og I vil altid kunne rette henvendelse til dem, hvis der er noget, I er i tvivl om.

Men det er der sikkert ikke ... de fleste af jer har jo prøvet det før .. :)

Som altid ved vi, at specielt MADEN er meget, meget vigtig på en lejr - både med hensyn til kvantitet samt ikke mindst kvalitet - og vi har altid scoret mange point netop på den konto. Vi har derfor igen igen allieret os med superkokken Jens Olesen, der har været kok på "Den Røde Okse" i mange år og som er vant til at bespise Martial Art trænende personer .. han har også stået for bespisningen af f.eks. Ju Jutsu Landslejren flere gange, så med ham ved roret vi er heeelt rolige ...

Priser og andre relevante informationer kan I løbende finde på vores hjemmeside: esbjergtaekwondo.dk og/eller tilmelding via taekwondocamp.dk. Er alle informationer endnu ikke lagt ind ... tjahh ... så kommer de det i hvert fald løbende i den kommende tid.

Her i Esbjerg glæder vi os i hvert fald helt vildt til at se jer allesammen til en forhåbentlig igen igen rigtig god uge i taekwondoens, hyggens og fællesskabets tegn.

Det skal nok blive godt. Bare I møder op friske, frejdige, entusiastiske, fulde af gå-på-mod og i godt humør - ganske som I plejer at gøre - så skal vi nok sørge for, at rammerne er i orden?

VELKOMMEN til jer alle.

Med venlig hilsen
Esbjerg Taekwondo Klub
pr/Claus Bjelke