Tilbage til 2011

Nu 4 landsholdskæmpere i ETK

16/12/2011

Kamphold 2011 011
Sponsor billede 2 lille 11 cecilie+gorm+gry nye landsholdskmpere Kamphold 2011 007

FLOT - Esbjerg Taekwondo Klub har nu 4 landsholdskæmpere!

I Esbjerg Taekwondo Klub har klubbens unge seniorlandsholdskæmper, den blot 18-årige Rasmus Basse Antonsen, gjort det aldeles fremragende i 2011. Han har, trods sin unge alder, allerede bidt sig godt fast og udgør nu en naturlig del af det danske landshold.

Den ambitiøse klub i Esbjerg - der officielt netop er blevet godkendt som "Talent Center" under Dansk Taekwondo Forbund - har dog flere unge mennesker, der er godt på vej.

De meget unge kæmpere Gry & Gorm Lorentzen er allerede "garvede" kæmpere - og rejser en del rundt til stævner i både ind- & udland. Fredag d. 16. dec. tager de f.eks. til Brussels i Belgien for at deltage i en turnering. Med sig har de to unge kæmpere således denne gang deres klubkammerat, Cecile Ladefoged, der dermed får sin internationale debut.

Søskendeparret Gry & Gorm Lorentzen samt Cecilie Ladefoged er nu officielt klubbens 2., 3. og 4. deltager på det danske landshold. De er fornylig udtaget til bruttotruppen pga. det seneste års resultater sammenlagt med deres flotte indsats ved en nationaltest i Vejle, hvor man testede udøvernes fysiske færdigheder.

Gry og Gorm har ligget lunt til en landsholdsplads det seneste år efter deres fine resultater - både nationalt og internationalt (i kadetklassen). Gry er pga. alderen nu rykket op i juniorklassen, hvor hun er udtaget. Gorm er udtaget i kadetklassen.

At Cecilie Ladefoged er udtaget (kadetklassen), er en meget positiv overraskelse. Cecilie har også rigtig gode resultater bag sig - dog fra børneklassen. Efter at man har set hende på banen og til nationaltesten, har man hos kadet- & juniorlandsholdsledelsen fået øjnene op for, at man her i Esbjerg har endnu en pige på vej frem!

Kadetterne har i 2012 ikke nogle internationale mesterskaber (EM/VM) forude, så de kan arbejde sig frem mod et EM i 2013.

For juniorernes vedkommende er der i 2012 et junior VM forude, hvor vi håber, at Grys resultater kan bringe hende i den satsningsgruppe, der skal sendes afsted.

Dejligt at man i Esbjerg nu har 4 unge mennesker på landsholdet (Rasmus Basse Antonsen som senior + de 3 ovennævnte unge kæmpere). Det giver god basis for klubbens eliteprojekt, Esbjerg Taekwondo Team, som netop også er blevet godkendt som Talent Center under Dansk Taekwondo Forbund.

Forude venter hårdt arbejde med de unge mennesker på holdet, både de udtagne samt ikke mindst alle dem, som Esbjerg Taekwondo Klub med tiden helst skal have sendt i samme retning :)

MVH/pr/ETK