Tilbage til 2011

MEGET flot Scan-Open, mest vindende klub

07/11/2011

DSC0966
DSC0954.NEF DSC0957.NEF DSC0949

Søndag d. 6. november blev det 18. "Budo Nord International" Scandinavian Open stævne afholdt - som vanligt i Forum, Horsens.

Alt i alt var der circa 225 kæmpere, der havde sat hinanden stævne på denne dag.

Esbjerg Taekwondo Klub tog afsted til Horsens med 8 kæmpere og - lad det være sagt med det samme - det blev en rigtig god dag for Esbjerg Taekwondo Klub.

Ikke nok med at klubben fik pokalen for "Stævnets Mest Vindende Klub" - det blev til 4 guldmedaljer, 3 sølvmedaljer og 1 bronzemedalje. Derudover kom klubben også hjem til Esbjerg med en "Figtherpokal", idet Cecilie Ladefoged, der på dagen "måtte nøjes med" en sølvmedalje, må have gjort et så godt indtryk på dommerne, at hun fik tildelt "Fighterpokalen".

GULD: (04)
Gry Lorentzen - ingen tvivl om den finalesejr i kampen om guldet. Det blev til en 8-3 sejr over den norske modstander.

Gorm Lorentzen - viste fra kampens start, at der var ham, der bestemte. Ved stillingen 7-0 til Gorm i finalen måtte modstanderen fra "Team Iceland" kapitulere.

Niels Lynghede - i sin semifinale vandt han 15-0 over modstanderen fra Uganda. Finalesejren blev på 12-2, så en ganske suveræn guldmedalje.

Rikke Bergmann - gjorde også rent bord i både semifinalen og i selve finalen. Sejrene på 11-3 og 18-6 taler for sig selv. Godt at se Rikke Bom-Bom tilbage i en aggressiv stil.

SØLV: (03)
Cecilie Ladefoged - kæmpede godt og hun har udviklet sig en hel del, den pige. Hun må gå en spændende fremtid i møde. Desværre kom hun først lidt for sent i gang i sin finale, og var faktisk meget tæt på at nå sin modstander, men endte med at tabe finalen med cifrene 7-8. Figther-pokalen kunne man da ikke tage fra hende .. :)

Thomas Henriksen - fik på dagen 2 kampe men endte med at tabe finalekampen. Den første kamp, som Thomas kæmpede, er formentlig den bedste kamp, som han har kæmpet - meget flot var det at se på. At Thomas gennemføre finalekampen, efter at have fået et brud på armen, er i sig selv bemærkelsesværdigt - han kæmpede kampen færdig, røg på sygehuset og har nu armen i gips.

Diana Lengyel - havde absolut ikke sin allerbedste dag, men det skal der også være plads til i ny og næ. Finalekampen blev tabt ret stort, så det gælder om at komme op på hesten, finde humøret frem og så ellers se fremad .. :)


BRONZE: (01)

Henrik Weltz - kæmpede på dagen godt for det og han fik endda sat flere hovedspark ind på modstanderen i sin semifinale, som han dog tabte med cifrene 10-18. På dagen mødte Henrik bare en bedre modstander og det er jo noget, man må tage hatten af for .. fair nok.

Landsholdskæmper Rasmus Basse Antonsen var ikke med i Horsens, da han var på rejse med det danske landshold i Kroatien.

Noget tyder på, at man i Esbjerg Taekwondo Klub har fat i noget af det rigtige - med det "elitearbejde", der bliver lagt for dagen og hvor de unge kæmpere hjemme i klubben "får besøg" af diverse og meget kompetente eksterne elitetrænere.

Både den danske og den islandske landstræner og den danske juniorlandsholdstræner kommer/har været på besøg i Esbjerg som en del af "elite-arbejdet".

Det er jo ikke helt så ringe at komme hjem med 4 guld-, 3 sølv- og 1 bronzemedalje samt pokal for mest vindende klub og ikke mindst en figtherpokal - vel?

Både cheftræner Otto Larsen samt træner Jakob Larsen var i hvert fald meget, meget tilfredse med dagens høst - samt ikke mindst den gejst og attitude, der på dagen blev udvist.

Godt gået af alle de unge mennesker fra Esbjerg Taekwondo Klub ..

MVH/ETK/pr