Tilbage til 2011

Gry, Gorm & Basse til Polen

07/09/2011

IMG4 mindre 3

(inkl resultater nederst!)

"Travlhed i butikken"!

Så kort kan det vel siges.

Det bliver i hvert fald en meget travl weekend for Esbjerg Taekwondo Klub - der har mange bolde i luften i dagene d. 9. - 11. september 2011.

Først og fremmest er klubben selv arrangør for et TEKNIK stævne, der kommer til at foregå i EFI Hallen.

Det er således, at taekwondosporten faktisk er opdelt i både en TEKNIK-del og en KAMP-del. Ved sidstnævnte del er man fysisk i kamp mod en modstander, mens man - når man dyrker teknik - viser sine tekniske færdigheder frem i form af serier, hvor man forestiller sig, at man har en modstander foran sig. Der er altså tale om en imaginær modstander - så at sige - og serierne udføres, alt imens dommerne bedømmer udøvernes tekniske færdigheder.

Esbjerg Taekwondo Klub er dog mest kendt for at være en KAMP klub, men der bliver således her i weekenden tale om, at klubben står som arrangør af omtalte teknikstævne - hvor Tommy Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub i øvrigt er ansvarlig.

Dernæst er der graduering samme dag. Det kommer til at foregå i klubbens egne lokaler, hvor klubbens elever "skal op til eksamen" - i bestræbelserne på at få en højere bæltegrad. Det er altid en spændende dag for de unge mennesker og der plejer at være godt med sommerfugle i maven .. :)

Sidst - men absolut ikke mindst - så har vi i klubben 3 af vores unge, talentfulde kæmpere, der skal en tur til udlandet.

Ole Antonsen & Tue Lorentzen tager turen til Polen i bil sammen med de 3 unge kæmpere, der skal kæmpe ved det store stævne i Polen - der er circa 1100 km, der skal køres, før man er fremme ved destinationen, så det bliver en lang tur for Ole & Tue samt de 3 kæmpere.

Søskendeparret Gry & Gorm Lorentzen samt landsholdskæmperen Rasmus Basse Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub deltager ved stævnet. Specielt for Rasmus er det et vigtigt stævne, da stævnet i Polen er et af de stævner, der i sidste ende kan være medbestemmende til, om Rasmus bliver udtaget til at kæmpe for Danmark ved EM.

Alle udøverne - både i Esbjerg og i Polen - ønskes held og lykke.

MVH/pr/ETK

(PS: De brugte billeder i denne artikel er fra tidligere stævner!)

+

RESULTATER:

Gorm Lorentzen: (bronzemedalje)
Kamp 1: Vandt kampen 23-0 over en polak
Kamp 2: Vandt kampen 6-4 over en turkmener
Kamp 3: Tabte kampen 0-1 til en moldavier, der senere vandt SØLV.

Gry Lorentzen:
Kamp 1: Tabte til en kroat 0-2. Kroaten vandt senere GULD.

Rasmus Basse Antonsen:
Kamp 1: Vandt kampen 12-0 over en kroat
Kamp 2: Tabte kampen 3-9 til en polak, der senere vandt GULD.