Tilbage til 2011

DM KVAL Brande 2011

25/02/2011

2011 NM 007 ok3

2 Guld- & 2 Sølvmedaljer ved DM Kval'en


Ved DM Kval'en i Brande blev det til følgende resultater ...

GULD:
Gry Lorentzen - endnu en gang lykkedes det Gry at stå øverst på podiet ved en medaljeoverrækkelse, idet hun i finalen på dagen slog den samme modstander, som hun også vandt over ved NM. Denne gang var hendes finalekamp dog lidt mere tæt, omend sejren som sådan ikke var i fare.

GULD:
Niels Lynghede - han var i sin finalekamp hele tiden "lidt foran" pointmæssigt og coach og sekundant Otto Larsen fik Niels til at tænke klogt hele vejen igennem. Selve finalekampen endte uafgjort og man måtte ud i Sudden Death, hvor Niels så heldigvis trak det længste strå.

SØLV:
Gorm Lorentzen - vandt sin første kamp uden problemer. Selve finalen tabte han med 2p, men vi både håber og tror på, at han til selve DM ender øverst på podiet.

SØLV:
Cecilie Ladefoged - fik på dagen sin debut i Talentrækken og man må jo sige, at det gik fint. I sin første kamp var hun foran fra start til slut og der var ingen problemer. I sin finale, derimod, stod hun over for en modstander, der på dagen var bedre. Det var absolut en tæt finalekamp og chancen for at tingene ved DM vender i hendes favør er da bestemt også til stede.

Generelt var det godt at se - specielt i Senior Herrer rækkerne - at konkurrencen er tilspidset. Der var nogle superstærke rækker og der var flere "favoritter", der på dagen måtte se sig slået. Det tyder på, at der er ved at være grøde i det og det er fint for sporten, at kampene ikke længere er så forudsigelige, som de var for blot for kort tid siden.

Kampene - og hele atmosfæren omkring dem - bliver noget sjovere og mere spændende for tilskuerne. Det så man et tydeligt bevis på, da klubbens Rasmus Antonsen desværre tabte sin kamp mod en kæmper fra Albertslund i en superstærk herrerække. Der blev heppet, der blev hujet ... og der var stemning omkring den kamp, som på dagen må siges at have været "Dagens Kamp" og hvor de 2 kæmpere gav alt, hvad de havde i sig. Rasmus kæmpede og kæmpede ... men det rakte desværre ikke i denne kamp, som han tabte. Desværre betyder det så også, at Rasmus ikke er viderekvalificeret til DM, som finder sted i Odense d. 26. marts.

Fint var det også at se, hvordan Casper Regel - der i sin kamp mødte og tabte til en noget mere rutineret kæmper - alligevel kort før tid formåede at satse og satte et godt spark ind i høj sektion, som gav ham 3p. Det kunne dog ikke ændre kampens resultat, men det viste mandsmod og vilje.

Esbjerg Taekwondo Klub har dermed 5 kæmpere klar til DM i Odense - de fire medaljetagere som ovenfor beskrevet samt Charlotte Paik Bjelke, der på dagen ikke var i stand til at være til stede ved DM Kval'en, idet hun har kæmpet US Open og lige nu er på træningslejr i Miami.

pr/ETK


+

(Før stævnet)
Så er Esbjerg Taekwondo Klub snart klar til afgang og lørdag morgen d. 26. februar kl. 06.00 køres der mod Herning, hvor DM kvalifikationen denne gang finder sted.

Brande Taekwondo Klub står som arrangør for DM KVAL'en - på vegne af DTaF - og med stævnestart kl. 09.00 på adressen:

Sportscenter Herning
Holingknuden 3
7400 Herning

På dagen vil der i øvrigt være "løbende præmieoverrækkelse".

At ende på en eftertragtet podieplads ved DM Kval'en i Brande d. 26. februar er samtidig indgangsbilletten til selve DM stævnet, der lørdag d. 26. marts vil blive afholdt i Odense.

Holdleder Ole Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub har tilmeldt følgende kæmpere:

Cecilie Ladefoged, Piger -40
Gry Lorentzen, Cadet Piger -51 (er rykket op fra Piger -46)
Diana Lengyel, Piger -58 (er rykket en vægtklasse op fra Piger -52)
Gorm Lorentzen, Cadet Drenge -33
Niels Lynghede, Drenge -50
Henrik Weltz, Junior -55
Rune Pedersen, Senior -64
Casper Regel, Senior -80
Rasmus Basse Antonsen, Senior -80

Desværre er Peter Thomsen, der ellers skulle have kæmpet Senior -74, blevet skadet og kommer derfor ikke med.

Charlotte Paik Bjelke er i Miami (træningslejr) og derfor heller ikke med.

Vi er helt sikre på, at alle kæmperne vil sætte endda meget stor pris på, om mange klubkammerater liiiiiiiiige kigger forbi Sportscenter Herning på lørdag og giver de sikkert i forvejen ret nervøse unge mennesker deres støtte og moralske opbakning .. :)

Trænere, kæmpere og ledere fra ETK ser alle frem til et godt og spændende stævne - herfra skal i hvert fald lyde et stort Held & Lykke.

pr/ETK