Tilbage til 2011

Begynder- & Talent Brande 24. SEP 1G, 5S & 4B

24/09/2011

IMGP0598

(inkl. resultater)

Esbjerg Taekwondo Klub kom hjem fra Brande med 1 Guld-, 5 Sølv- & 4 Bronzemedaljer.

Guld:
Gorm Lorentzen - der vandt sin finale klart med cifrene 5-1 efter en god kamp.

Sølv:
Cecilie Ladefoged - der fandt ud af, at der skulle lidt mere kondition til .. det tog hun dog med et smil og har nu den erfaring med sig i rygsækken fremadrettet .. :)

Gry Lorentzen - der ikke havde en af sine bedste dage. I sin første kamp var hun klar og hele tiden med. Dog fik hun ikke tingene til at fungere i sin 2. kamp og tabte derfor. Gry tog det dog med et smil, da hun også godt selv ved, at hun kan gøre det bedre.

Sabina Pedersen - der var rykket en vægtklasse op, den bette myg. Sabina gjorde come-back og fik ikke helt bugt med sin nervøsitet. Hun viste dog gode tendenser og kæmpede med alt, hvad hun havde.

Camilla Truelsen - tabte sin finale med et par point efter en god kamp. Der er stor fremgang at spore, hun står bedre på banen, stepper bedre og generelt tror hun mere på sig selv.

Niels Lynghede - der forsøgte og prøvede sig frem med nye ting på dagen ved stævnet, det skal der være plads til ved disse stævner. Vi mener, at Niels går en spændende fremtid i møde, idet han har udviklet sig meget.

Bronze:
Laura Jensen - der var med for blot 2. gang til et stævne. Ligesom Cecilie ved hun nu, at der skal mere kondi til. Laura gjorde det faktisk godt og hun viste, at hun gerne ville.

Caroline Jensen - ligesom Laura kæmpede hun også rigtig godt og på dagen rakte det til en podieplads efter en fin indsats.

Anna Grimstrup - kom også på podiet og kæmpede sig på dagen til en bronzemedalje.

Thomas Henriksen - endte også med at få en bronzemedalje på dagen.

De helt unge kæmpere, Glenn Poulsen & Sebastian Bødtker, fik på dagen også snust lidt til atmosfæren. De sluttede uden for medaljerækkerne, men kløede da på. Det er klart, at man er nervøs, når man skal ind i ringen .. og Sebastian var da f.eks. også meget nervøs, men han lærte da på dagen, at man ikke skal frygte en modstander, før man går på banen ... han gik jo ind og vandt den kamp, som han sådan havde frygtet .. :)

Gererelt kan man sige, at der var stor fremgang at spore på holdet - man kan som sådan ikke tillægge medaljerne den store betydning, idet f.eks. en del af sølvmedaljerne lige så godt kunne have været af en finere karat og dermed GULD. Det var faktisk de små marginaler, der skilte ... og trænerne Jakob & Otto Larsen var da såmænd også meget godt tilfredse med de unge kæmperes indsats denne dag .. :)

MVH/pr/ETK

 

+

 

(Før stævnet)
Brande Taekwondo Klub har inviteret til stævne - nærmere betegnet et Begynder- & Talent Cup - som bliver afholdt i Brande Hallerne lørdag d. 24. september 2001.

I alt vil der være max 200 deltagere.

Det er meget fint med disse stævner, da klubbernes helt unge - og så at sige helt uprøvede kæmpere - dermed får en god chance for at snuse lidt til atmosfæren og dermed får den erfaring, der er så vigtig for de unge mennesker fremadrettet ...

Esbjerg Taekwondo Klub deltager ved stævnet i Brande med i alt 13 kæmpere:

Glenn Poulsen - Begynder/-35k

Sebastian Bødker - Begynder/-40k

Niels Lynghede - Talent/-52

Thomas Henriksen - Talent/-52

Gorm Lorentzen - Talent/-36

Laura Jensen - Begynder/-66

Caroline Jensen - Begynder/-58

Anna Grimstrup - Begynder/-58

Camilla Truelsen - Senior Dame Begynder/-67

Cecilie Ladefoged - Talent/-46

Diana Lengyel - Talent/-58

Gry Lorentzen - Junior Talent/-49

Sabina K. Pedersen - Senior Dame/-49

Trænere og sekundanter på turen bliver Finn & Otto Larsen samt Jakob Larsen.

De sikkert nok i forvejen ret nervøse unge kæmpere vil med garanti sætte stor pris på, om deres klubkammerater samt familie/venner tager turen med til Brande .. for at støtte, hjælpe, trøste, juble og heppe .. :)

Alle ønskes en god tur og et godt stævne.

MVH/pr/ETK