Tilbage til 2011

Beg- & Talent Brande 4. juni

01/06/2011

130903nordborg1

4 Guld-, 4 Sølv- & 1 Bronzemedalje i Brande!!

Trænerne Jakob Larsen og Otto Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub var ganske godt tilfredse med den indsats, som alle de mange kæmpere leverede i Brande - og det lover også iflg træner Otto Larsen godt for fremtiden.

Det vigtigste på denne dag for kæmperne ved dette Begynder- & Talentstævne i Brande var at være med - og at få lov til at "snuse lidt" til atmosfæren og få lidt erfaring, som de fremadrettet kan bruge til noget.

Lad det være sagt med det samme, at det gik rigtigt godt .. nogle af deltagerne var rutinerede, men har stadigvæk en del at lære .. mens andre stod på helt bar bund og var med for første gang.

Derfor var det godt for allesammen at være med til dette Begynder- & Talentstævne, idet alle i større eller mindre grad får noget med sig hjem, som de hver især kan bruge.

På dagen blev det i alt til 9 medaljer:

Guld: (04)

Gry Lorentzen - som ligeledes ved de seneste stævner har virket meget skarp. Hun har vist, at med hård træning kan man komme langt. Gry går en spændende tid i møde med den gode indstilling, som hun har til sin sport.

Camilla Truelsen - som på det nærmeste tromlede hen over sin modstander i finalen og efterlod et rigtigt godt indtryk. Faktisk vandt hun sin finale med helt uhørte 23-3.

Gorm Lorentzen - som viste sine holdkammerater, at man skal arbejde for at vinde. Som sin storesøster har han været meget skarp ved de seneste stævner og også han går en spændende tid i møde med sin positive indstilling til tingene.

 

Rasmus Antonsen - kæmpede sit sidste talentstævne. Han vil i fremtiden kun kæmpe til elitestævner. Rasmus vandt sin kamp 15-3. Kampen blev stoppet i anden omgang.

Sølv: (04)

Cecilie Ladefoged - som på dagen helt klart viste, at det var berettiget, at hun var rykket op i Talentklassen, hvor hun nu hører til.

Peter Thomsen - som ydede en rigtig god indsats på dagen og i alle sine 3 kampe. Peter viste gode takter, kæmpede godt og fulgte dermed godt op på sidste weekends succes. Han mangler dog at lytte lidt mere efter sin træner.

Niels Lynghede - som desværre tabte sin finalekamp, idet han sparkede for højt og blev diskvalificeret .. og det er en rigtig ØV måde at tabe på.

Diana-Carina Lengyel - som desværre også tabte sin finalekamp, men gjorde det fint.

Bronze: (01)

Thomas Henriksen - som hentede lidt metal efter at have været væk fra sporten i næsten et år efter at have være skadet.

Som indledningsvis sagt var det et godt stævne - ikke mindst fordi det er et "puljestævne", hvor kæmperne får flere kampe (læs: rutine) i modsætning til de "normale stævner", hvor man ryger ud, når man har tabt. Denne slags puljestævner er specielt godt for de helt nye kæmpere .. der dermed får en del kampe på dagen.

Trænerne var godt tilfredse med dagen - og ligeledes med de helt unge og nye kæmpere, der var med for første gang ... ingen nævnt ... ingen glemt.

Alle gjorde det godt på denne dejlige solskinsdag - og trænerne var tilmed glade .. :)

TILLYKKE med de fine præstationer allesammen :)

MVH
pr/ETK


+

 

(Før stævnet)
Esbjerg Taekwondo Klub tager afsted til Begynder- & Talentstævnet i Brande lørdag d. 4. juni med 16-17 kæmpere, i hvert fald som det ser ud i skrivende stund .

Det er efterhånden nogle år siden, at vi har været så mange afsted - og på flere opfordringer er der til denne lejlighed lejet en bus, så man i hvert fald har mulighed for at drage samlet afsted.

Man må så håbe at det gode initiativ med at bestille en bus til dette stævne bærer frugt og bliver værdsat - og at mange har tilmeldt sig turen. Bussen kører fra klubben i Esbjerg lørdag d. 4. juni kl. 06.30 ... SHARP ... så det er bare med at være her i god tid, for den venter nemlig ikke.

Trænerne Jakob Larsen, Theis Overgaard og Otto Larsen får en del at se til denne dag - muligvis er Heidi Jepsen også med.

Kæmpere fra Esbjerg Taekwondo Klub der drager afsted til Brande Hallerne:
Gorm Lorentzen, Gry Lorentzen, Cecilie Ladefoged, Niels Lynghede, Diana-Carina Lengyel, Henrik Weltz, Peter Thomsen, Rune Pedersen, Thomas Henriksen, Camilla Truelsen, Anna Dose Grimstrup, Sebastian Lund Bødker, Josef Aklile, Caroline Cramer-Jensen, Laura Cramer-Jensen, Rasmus Antonsen og Jacob Andreasen.

Kæmperne skal lige huske, at man møder op i klubdragt - både bukser og overdel. Har man ikke en klubdragt, så bruger man en anden træningsdragt og det tøj skal så bæres under hele stævnet. Det gælder også ... og endda helt specielt ... hvis man skal hente en medalje :)

Har forældre/søskende/venner/bekendte/naboer etc mulighed for at drage til Brande og heppe med og støtte kæmperne, ville det jo være dejligt, da det skaber sådan en dejlig kulisse og stemning .. :)

Alle kæmpere og medrejsende supporters ønskes hermed en rigtig god tur .. og et godt stævne.

(PS: Billedet her på siden er blot for at vise, hvordan det KAN se ud, når man er mange, der tager afsted samlet - vistnok fra en tur til Nordborg for 8 år siden).

pr/ETK