Tilbage til 2011

Basse til British Open (inkl resultat)

28/09/2011

mindre 4

(EFTER stævnet:)

Det blev til SUPER træning for Rasmus Antonsen - British Open - hvor han gjorde det fremragende!

Han er altså kun en ung knægt .. men det glemte han selv helt, da han mødte den engelske landsholdskæmper Damon Sandun.

Rasmus kom bagud 0-3 efter et hovedspark, som faktisk ikke en gang ramte, men Rasmus lod sig heldigvis ikke slå ud af den episode - han kom derimod stærkt tilbage og fik udlignet til 3-3. Derefter var der ikke længere tvivl om, hvem der ville vinde den kamp :)

Rasmus kom næsten udover sine egne fysiske grænser og endte med at vinde sin første kamp ved British Open med cifrene 8-5 efter en meget flot kamp.

I sin kamp nummer 2 stod Rasmus over for en ret stor mundfuld, idet han skulle møde iraneren Askari Mehran. Ganske uimponeret gik Rasmus til sagen og kom endda foran 1-0, førend 1. runde sluttede med cifrene 1-1. Iraneren satte tempoet i vejret i 2. omgang, men Rasmus kæmpede godt mod overmagten - stillingen efter 2. omgang var 1-5.

Rasmus vidste godt, at det ville blive svært .. men han fortsatte ufortrødent med at kæmpe og han overholdt den plan, som han sammen med sin sekundant før kampen havde lagt. I 3. omgang fik Rasmus sat 4p ind på iraneren, men det var altså ikke nok til at vende og i sidste ende vinde kampen - som endte med cifrene 8-5 til Askari Mehran.

Det var FLOT, hvad Rasmus leverede ved British Open - og han fik sig noget erfaring, som han fremadrettet kan bruge til noget.

Iraneren endte med at vinde bronze ved British Open, så det var ikke en "hr.-hvem-som-helst", som Rasmus rendte ind i.

Sekundanten mente, at det var en "ren fornøjelse" at sidde dér og sekundere Rasmus - flot stævne af den unge kæmper!

MVH/pr/ETK

+

 

Torsdag aften drager Rasmus Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub afsted til Manchester, hvor "British Open 2011" i Taekwondo førstkommende weekend bliver afholdt i "The Regional Arena".

Der er tale om et såkaldt "A-Class-Tournament" stævne - der i øvrigt rangerer som et G2 stævne - og det er ensbetydende med, at det er et meget stærkt besat felt.

Omkring 450 kæmpere fra hele verden vil være til stede - mange landshold bruger dette stævne som et "udtagelsesstævne", hvorefter de respektive landstrænere udtager de kæmpere, der kan komme i betragtning til i første omgang EM og dernæst eventuelt på lidt længere sigt til OL i London 2012.

Blandt de danske kæmpere, der deltager ved British Open, er således Rasmus Antonsen fra Esbjerg Taekwondo Klub - og han kommer i kamp søndag d. 2. oktober.

Der er i alt tilmeldt ca. 36 kæmpere i hans vægtklasse og den regerende verdensmester er i øvrigt iblandt dem .. ham må Rasmus da gerne undgå at møde i den første kamp:)

Ellers har Rasmus Antonsen generelt vist stor fremgang op til dette stævne i Manchester. Han har netop været til landsholdssamling i Brande sidste weekend og trænede i mandags sammen med landstræner Tommy Mortensen i Esbjerg. Ved det seneste stævne i Polen fornylig gik det også rigtig godt for Rasmus - så mon ikke formen er ved at være der?

Rasmus Antonsen og den øvrige lille danske delegation, der tager til Manchester, ønskes en rigtig god tur.

Med venlig hilsen
ETK/pr