Tilbage til 2011

"Action" hos ETK

26/10/2011

Basse 003

Man må jo konstatere, at der sker noget hos Esbjerg Taekwondo Klub for tiden .. :)

Lørdag d. 29. oktober tager cheftræner Otto Larsen fire unge kæmpere med til et Begynderstævne i Fredericia - her skal de fire unge kæmpere se, om de kan høste lidt erfaring og så ellers få prøvet nogle af de ting af, som de i dagligdagen i træningslokalet får sved på panden af ... teori skal altså med andre ord omsættes til praksis inde i selve kamparenaen ved stævnet .. :)

De fire unge kæmpere fra Esbjerg Taekwondo Klub - alle børnekæmpere op til 14 år - der tager turen til Fredericia, er Anna Dose Grimpstrup, Anders Koch, Glenn Poulsen og Sebastian Bødker.

De ønskes allesammen held & lykke.

AT klubbens cheftræner og 4 kæmpere er afsted betyder dog ikke, at klublivet ligger stille - tvætimod. Samme weekend har Esbjerg Taekwondo Klub nemlig besøg af Kadet- & Juniorlandsholdstræner Farooq Rashid, der står for den kamptræning, som klubbens talent- & elitekæmpere denne weekend deltager i. Besøget er direkte foranlediget af det Elitearbejde, som Esbjerg Taekwondo Klub har iværksat. Flere samarbejdsklubber er i øvrigt også inviterede med til at deltage ved disse træninger - denne weekend er det således Juniorlandsholdstræner Farooq Rashid, sidste gang var det den islandske landstræner og næste gang er det f.eks. den danske landstræner Tommy Mortensen.

NÅR det er sagt ... at der dermed er travlhed i klubbens egne lokaler ... virker det jo lidt som et luksusproblem, at Esbjerg Taekwondo Klub har været nødsaget til at leje sig ind hos EFI, idet der på lørdag også afholdes graduering. Der bliver tale om det største antal elever nogensinde i klubbens historie, der skal til "eksamen" (graduering) i bestræbelserne på at opnå en højere bæltegrad.

ALT i alt forventes det, at over 100 elever skal til graduering - og det er jo et stort og vildt imponerende antal .. :)

Klubbens landsholdskæmper - den blot 18 årige Rasmus Basse Antonsen - når vel næsten kun liiiiige at tørre sveden af panden efter elitesamlingen denne weekend her i Esbjerg, før han selv næste uge skal afsted til Kroatien, hvor han sammen med det danske landshold deltager ved et stævne.

Rasmus klarede sig rigtigt godt ved British Open for en måneds tid siden - klarer han det også godt i Kroatien, kan han måske være et skridt nærmere en udtagelse til EM?

Vi krydser fingre ..!

Godt at se at der er "action" på drengen her i Esbjerg .. :-)

Med venlig hilsen
ETK/pr