Tilbage til 2009

VM 2009 - Charlotte

24/09/2010

vm 012kopi

(2009 - 14. okt.)
TAEKWONDO - Charlotte Bjelke kæmper VM for Danmark.

Charlotte Paik Bjelke på 21 år fra Esbjerg Taekwondo Klub er blevet udtaget til VM i Kamp, der i år bliver afviklet på dansk grund - Ballerup Super Arena - i dagene fra d. 14. oktober til d. 18. oktober, 2009.

Det er et kæmpe skulderklap at få lov til at repræsentere sit land og både Charlotte Bjelke samt Esbjerg Taekwondo Klub er stolte over at have en kæmper med til det største VM i World Taekwondo Federations historie.

I alt skal 16 verdensmestre findes over de 4 kampdage blandt de 1.000 kæmpere fra de 143 lande, der er repræsenteret ved VM.

VM i Taekwondo er i øvrigt det største sports-event i Danmark i sportsåret 2009.

400 presse- & mediefolk forventes til København og VM forventes at blive set af ca 400 mio tv seere på verdensplan.

Den ambitiøse kæmper fra Esbjerg Taekwondo Klub flyttede for flere år siden til Aarhus for at tage 4.g på Marselisborg Gymnasium under Team Danmarks vinger og for sideløbende at deltage i elitetræningen hos "Elite Vest", men har stædigt og vedholdende holdt hårdt på - ved diverse stævner - at repræsentere sin barndomsklub i Esbjerg, som har givet hende så meget ... samt ikke mindst kæmpe og stille op for de personer i Esbjerg Taekwondo Klub, som hun har så stor tillid til og som altid har været der for hende.

Ikke nok med at Charlotte Bjelke er udtaget til det danske VM hold. Hun figurerer tilmed også som blikfang for VM 2009 på vegne af arrangørerne fra Dansk Taekwondo Forbund, idet samtlige plakater, streamers, visitkort, logoer, og hvad der ellers findes af officiel PR materiale, og som nu er ude i cirkulation i den store verden, viser en fokuseret kæmper fra Esbjerg Taekwondo Klub sammen med træningskammeraterne Sanne, Dennis og Loi fra Elite-Vest som blikfang for VM 2009.

Charlotte Bjelke skal - omend hun vejer noget mindre - kæmpe Senior Damer minus 53 kilo klassen ved VM og glæder sig helt vildt til det forestående VM, der for samtlige kæmpere på det danske landshold nok skal blive en kæmpeoplevelse.

Esbjerg Taekwondo Klub ønsker Charlotte Bjelke, landstræner Jesper Roesen samt hans team og de øvrige 11 kæmpere på det danske landshold held og lykke ved VM. Tankerne går også til den meget uheldige Line Møller Hansen fra Favrskov Taekwondo Klub, der desværre ikke kommer med til VM, da hun var så uheldig at blive skadet umiddelbart før VM og har meldt afbud.

På dagen hvor klubbens egen kæmper er i kamp er en delegation på circa 35/40 personer med tilknytning til Esbjerg Taekwondo Klub på lægterne i Ballerup Super Arena for at heppe og give deres støtte til den unge kæmper fra Esbjerg - samt det øvrige danske landshold.

Med venlig hilsen

Esbjerg Taekwondo Klub

Link til VM:

http://www.cph2009.dk/wc_2009_logo.asp