Tilbage til 2009

Ungdomsmestre hædret

24/09/2010

ungdoms arrangement 002
ungdoms arrangement 004kopi ungdoms arrangement 007kopi

(2009 - 19. jan) Kære Rikke Bom Bom Bergmann,

Tjahh ... du havde jo en ganske god undskyldning for ikke at være til stede, da Esbjerg Kommune denne gang skulle hædre "Årets Mestre 2008" ved ungdomsarrangementet d. 16. jan, der også i år fandt sted på "Tobakken".

Du var der jo sidste år sammen med Rasmus Bjelke samt træner Heidi Jepsen ved kåringen af "Årets Mestre 2007" og skulle også have været der i år - men det er jo lidt svært, når man er i USA, ikke?

Vi tænker på dig og håber, at du har det godt derovre - ellers må du jo give dem en "lammer", right?

Da vi regner med, at du i ny og næ kigger forbi på hjemmesiden - får du hermed lige en hilsen med på vejen ... samt et lille referat af "festen"?

Som altid var det ganske hyggeligt og man må jo sige, at Esbjerg Kommune virkelig gør noget for at hædre "sine mestre".

Denne gang var der vel sådan circa 155 unge mennesker til stede i salen - fra Esbjerg Taekwondo Klub var Heidi Jepsen, Rasmus Bjelke og så den lille og nærmest selvudslettende og generte PR mand til stede.

Jakob Lose, der er politiker og næstformand for Kultur- & Fritidsudvalget, stod på podiet og holdt en fin, lille tale - hvor han takkede de unge mennesker for at have "markedsført" og promoveret Esbjerg Kommune.

Han talte lidt om "tidligere tiders sportsfolk", der havde gjort en god figur og havde sat Esbjerg på landkortet.

OK, han gjorde i sin tale godt nok Karin Schwartz til OL guldvinder 1988, men husker jeg ellers rigtigt, var det Anne Mette Christensen, der vandt OL guld til Danmark. Karin vandt en sølvmedalje, hvilket da også var ganske flot ... men du ved ... politikere ... ikke?

Vi fik en god gang lasagne og salat - det var faktisk ganske godt - og der var en svømmer, der sad lige ved siden af os og tog for sig af retterne ... manner, du skulle have set, hvad han fik hældt op på sin tallerken, selv Rasmus Bjelke kunne ikke være med dér ..?

Heidi og Rasmus sad som vanligt dér og pjattede og fortalte vittigheder. Goscchhh ... de to ... når de først kommer i gang, du kender dem jo, ikke?

Som du fra sidste år måske kan huske, var det den unge, charmerende og lyshårede "Lauge BB", der stod for underholdningen - det var faktisk helt OK.

MEN i år gik det da helt, helt galt med Heidi og Rasmus - og ikke mindst deres kommentarer - da underholdingen (eller mangel på samme) kom.

Det var ham "Illusune", der havde været med i "Talent 2008", der dukkede op. Hold da op, hvor var han ringe. Det var nærmest synd for ham, så ringe var han - han var nødt til "selv at klappe" for i det hele taget at få noget applaus ... det var bare så PINLIGT! Egenlig også synd for Esbjerg Kommune, der jo ikke kan gøre for det!

Nu har jeg i runde tal været med sådan circa 100 gange, nå ja .. måske lidt færre .. og dette var absolut det værste MØG, jeg nogensinde har set!

Så dér gik du altså ikke glip af noget, Rikke Bom Bom!

De respektive mestre blev kaldt op på scenen - og det gjorde du i sagens natur også, men da du ikke var der, tog Heidi Jepsen din tjans .. og stod dér som Rikke Bergmann for en kort stund - og følte sig igen lidt lækker :) og lidt ung :) !

Du (altså Heidi) fik også en lille gave fra Esbjerg Kommune samt et diplom, som vi vedlægger som foto her på hjemmesiden, så kan du da i det mindste se det, ikke?

TILLYKKE med dit mesterskab.

På fredag er der så fest for "de voksne" - altså seniormestre - og der er den krølle på halen, at der skal Formand Finn også med. Sidste år blev han hædret som "Årets Leder 2007" og fik en pokal med sig hjem, som nu skal returneres.

Charlotte Bjelke skulle også have været med - men hun skal kæmpe NM oppe i Reykjavik, så hun har det lidt ligesom dig ... hun er i udlandet og kan ikke være til stede.

Nå - der var ikke mere herfra. Du skulle bare lige have en lille hilsen. Jeg er ret sikker på, at jeg taler på alles vegne, når jeg siger, at du er meget savnet blandt dine klubkammerater og vi håber allesammen, at du har det godt.

Take care - overthere!

MVH/