Tilbage til 2009

Summer Camp 2009

24/09/2010

PLAKAT jpg format2

(2009 - juli)
Esbjerg Taekwondo Klub står som arrangør af Dansk Taekwondo Forbunds officielle sommerlejr 2009, som vil blive afholdt i dagene fra d. 11. juli og frem til d. 17. juli 2009 i Østerbyen ved EFI/Veldtoftehallerne.

Der vil i den periode komme til at summe af liv på lejren, hvor ca. 950 taekwondoudøvere fra nær og fjern mødes her i Esbjerg og hvor den fælles interesse for taekwondo i allerhøjeste grad vil være i højsædet.

Det bliver hårdt, spændende, udfordrende - men absolut også morsomt – for deltagerne, der som altid også vil forstå og formå at fokusere i det væsentlige faktum, at man også skal have det godt sammen socialt - og på tværs af sprog/religion osv.

Af notabiliteter, der gæster Esbjerg i denne periode, kan nævnes Grandmaster Choi Kyoung An 9. dan., Grandmaster Cho Woon Sup 9. dan. og Grandmaster Ko Tai Jeong 8. dan. Derudover vil flere tidligere samt også den nuværende danske landsholdstræner Jesper Roesen være at finde i Esbjerg.

Det danske taekwondolandshold, der også inkluderer klubbens egen Charlotte Bjelke fra Esbjerg Taekwondo Klub samt Mark Hansen fra Esbjerg City Taekwondo Klub, vil også være til stede, da man her på lejren bl.a. vil forberede sig til årets store sportsbegivenhed i Danmark, nemlig Verdensmesterskaberne, der senere på året vil blive afholdt i København (11. okt - 14. oktober i Farum)

På lejren vil Danish Taekwondo Demonstration Team også være til stede - mange husker sikkert dette opvisningshold fra "DRs Sportskavalkade 2005", hvor holdet leverede en forrygende opvisning foran et talrigt publikum. Holdet er under ledelse af Esbjerg Taekwondo Klubs tidligere medlem Christian Flindt, der nu er flyttet til København.

Lejren vil – udover taekwondo – også f.eks. byde på: Body Combat, Boksning, Nunchaku og Fair Play fodbold. Der vil ydermere være aktivitetsrum for børn samt internet Café og m.m. - så der bliver givetvis tale om en ganske hyggelig lejr i Østerbyen.

I forbindelse med dette års Summer Camp har rigtigt mange frivillige kræfter fra Esbjerg Taekwondo Klub været i gang - det er ikke noget, man "bare" arrangerer og da slet ikke, når så mange gæster skal bespises.

Uden alle disse entusiastiske og hjælpsomme medlemmer kunne et stævne af dette format slet ikke kunne gennemføres og Esbjerg Taekwondo Klub er meget taknemmelige og glade for den store opbakning, der er vist.

PR afdelingen har også haft en del at se til - og det har herfra været et ultimativt krav at signalere, at der er tale om en kvalitativ lejr, hvilket materialet også bærer synligt præg af.

Der er lavet materiale, som måske ikke før er set ved en Summer Camp. Der er bl.a. lavet en meget flot lejrplakat (tegnet af Caroline Bjelke/14 år) trykt i en rigtig god kvalitet og hvor man på bagsiden får et historisk overblik over Esbjerg Taekwondo Klub.

En meget flot og farvestrålende avis er det også blevet til.

Spiller vejrguderne ellers med i næste uge, kan det blive en fantastisk uge for alle medlemmerne og ikke mindst gæsterne - hvoraf en del kommer fra udlandet, bl.a. fra Spanien - samt for arrangørerne fra Esbjerg Taekwondo Klub, der har lagt et kæmpearbejde i hele arrangementet.

PR/ETK

Claus Bjelke