Tilbage til 2009

Juleafslutning 2009

24/09/2010

09 juleafslutning 002
09 juleafslutning 004 09 juleafslutning 005 09 juleafslutning 007 09 juleafslutning 008

 

I Esbjerg Taekwondo Klub har vi den hyggelige tradition, at vi hvert år op til jul inviterer klubbens medlemmer samt familie med til nogle hyggelige timers "komsammen", hvor der bliver serveret gløgg og æbleskiver - i år i EFI Hallen var det absolut ingen undtagelse heller.

Det er rigtigt godt at se, at der er "liv" i klubben - faktisk mødte der et rekordstort antal på lidt over 300 personer frem og det er jo pragtfuldt, når så mange har lyst og tid til at møde op i en ellers måske i forvejen fortravlet julemåned.

TAK for det allesammen!

Traditionen tro bød klubbens formand Finn Larsen allesammen velkommen til nogle hyggelige timers social sammenkomst - før han gik over til det, som også er en tradition på denne dag ... nemlig overrækkelsen af en pokal som henholdsvis "Årets Elev" respektivt "Årets Træner/Leder".

En "Smilende Sussi" (Cheftræner Otto Larsen har sikkert sangen hjemme i sin samling) har vi ikke i klubben - og hun har sikkert heller ikke gået til taekwondo - men vi har da noget, der er meget BEDRE.

Ja, det er lige det, vi har ..!

Vi har nemlig "Smilende Cecilie" gående hos os - og det er jo dejligt at se en lille pige, der altid er glad ... og smiler ... få tildelt pokalen som "Årets Elev".

Cecilie Ladefoged var den glade modtager af pokalen og superlativerne nærmest klæbede sig til hende i omtalen ved prisuddelingen. Ikke nok med at hun altid er glad og smilende og en rigtig god kammerat - næ, hun har såmænd også gode teknikker og er seriøs i sin træning. Det er altid dejligt at se velfungerende og positive unge mennesker og det må man jo sige, at Cecilie Ladefoged er. Et stort TILLYKKE skal hermed lyde fra klubben for denne velfortjente anerkendelse!

Brian Andreasen - også kaldet B1 - modtog pokalen som "Årets Træner/Leder". Altså må man sige, at det var en gammel kending, der her poppede op som modtager. Brian har, om nogen, været en af de bærende kræfter i klubben i mange, mange år og er vel symbolik med klubben. Ja, man kan kan vel næsten ikke tillade sig at sige "Esbjerg Taekwondo Klub" uden i samme åndedrag at nævne Brians navn? Han ånder og lever for klubben og er - og har altid været - et kæmpestort aktiv for klubben. Han er her, dér ... og alle vegne ... og man går ikke forgæves til ham, hvis man har et emne, der lige skal diskuteres og/eller hvis man skal have hjælp til noget i klubben. Så er han der ... den gamle, afholdte og rutinerede rotte ! TILLYKKE B1 - fuldt fortjent i øvrigt :)

5 af de mere rutinerede kæmpere/udøvere havde dagen forinden været til "dan-graduering" på BOSEI Idrætshøjskole og havde bestået (de havde været til "eksamen" og fået flere "striber" på deres sorte bælte ..):

Andreas Vendelbo 1. dan

Rkke "Bom-Bom" Bergmann 2. dan

Dijana Ivanisevic 2. dan

Jakob Larsen 2. dan

Mads Abel 4. dan (hold da op, manner ..?)

Der skal herfra også lyde et stort TILLYKKE til de 5 unge mennesker, der blev gradueret.

Det foregik på Idrætshøjskolen "BOSEI", som ligger ved Præstø. Et vildt flot sted, med rødder i den japanske kultur og hvor man i øvrigt kan komme på efterskole. Her disponerer man over nogle af landets allerbedste lærere inden for kampsport, det være sig judo, karate eller taekwondo.

Det er skolen, hvor man kan dygtiggøre sig inden for kommunikation, sprog eller idræt for den sags skyld og BOSEI byder på et uforglemmeligt ophold i helt fantastiske rammer med skoven som nærmeste nabo, egen svømmehal, judosal, tennisbaner, fodboldbaner, forhindringsbane i skoven og meget, meget mere ... et sted hvor man kan udvikle sin fysiske og mentale styrke. ("BOSEI" - Check it out: www.bosei.dk)

Vi har selv her i klubben Jakob Larsen gående på skolen - og han er fuld af lovord om stedet og vil sikkert gerne fortælle om det, hvis nogen skulle være interesserede (?).

I løbet af eftermiddagen så vi i EFI hallen flere forskellige hold, der gav en lille opvisning.

Ellers sluttede selve eftermiddagen denne dag i klubben af med, at børnene hver fik sig en slikpose - sådan een kan man jo altid bruge.

FLOT var det, at der kom over 300 gæster på denne dag - og det er heller ikke noget, man kan gøre, hvis ikke det er fordi, man har den skare af frivillige hjælpere, der altid står i kulissen og hjælper til.

Mange TAK til allesammen - uden jer kan disse ting slet ikke lade sig gøre og sådan er DET bare!

Tak for en god og hyggelig eftermiddag - og go jul allesammen !

ETK