Tilbage til 2009

Charlotte til VM

24/09/2010

vm 014
09 paik fotos 004kopi 09VMplakat 002kopi

 

(2009 - VM udtagelse)
Charlotte Bjelke udtaget til VM i taekwondo.

Så lykkedes det langt om længe igen for Esbjerg Taekwondo Klub at få en kæmper med til et verdensmesterskab.

Charlotte Bjelke er netop af landstræner Jesper Roesen udtaget til at repræsentere Danmark ved VM (-53 kilo klassen) og her fra klubben skal lyde et kæmpestort TILLYKKE med udtagelsen til den meget ambitiøse kæmper fra Esbjerg.

At det så endda bliver på hjemmebane, er blot en ekstra sidegevinst - hvilken kæmper drømmer ikke om at repræsentere sit land, og så endda ved et VM, på hjemmebane? Større bliver det næppe for en ung sportsudøver!

VM finder sted i dagene 14. - 18. oktober 2009 i og omkring Ballerup Super Arena og man forventer ca. 1.000 deltagere fra ca. 140 forskellige lande vil være på plads til nok det største sportsstævne på dansk grund i år.

Der bliver tale om en massiv pressedækning - man forventer, at ca. 400 mediefolk vil være til stede ved verdensmesterskaberne for at dække dette store stævne. Det anslås, at circa 400 mio tv seere på verdensplan vil følge VM i Taekwondo 2009.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik er protektor for VM i Taekwondo 2009.

Charlotte Bjelke er inde i en rigtig god udvikling og er - reverenter talt - lidt af en træningsnarkoman, der meget nødig går glip af en træning. Jo hårdere træningen er, jo bedre føler hun sig tilpas og hun benytter enhver lejlighed til at "opsøge ekstra træning" ... om det er i Århus, København eller sågar i Miami spiller ingen rolle, så længe der er tale om kvalitativ træning.

Charlotte Bjelke er kun lige blevet 21 år gammel, men har allerede høstet meget stor erfaring, hvor hun i år bl.a. har kæmpet lige op med et af Tysklands allerbedste kort og mødt nogle af europaranglistens bedste kæmpere.

Dansk Taekwondo Forbund har lavet en del PR i forbindelse med det kæmpestore VM stævne - overalt i hallerne og i tiden op til VM hænger store plakater, bannere .. ja endda visitkort ligger frit fremme til besøgende. Lidt morsomt er det for os her i Esbjerg Taekwondo Klub, at man fra officiel side har valgt en meget fokuseret Charlotte Bjelke fra Esbjerg Taekwondo Klub som frontfigur på PR materialet, hvor hun står sammen med træningskammeraterne fra Elite Vest i Århus - Sanne, Dennis og Loi.

Der er ingen tvivl om, at Charlotte Bjelke har arbejdet stenhårdt for at nå sit mål - nemlig at komme med til VM og kæmpe for Danmark.

Udtagelsen er helt fortjent og fra klubbens side ønskes Charlotte Bjelke TILLYKKE og Good Luck.

Med venlig hilsen

ETK