Tilbage til 2009

B&T Esbjerg 26/9

24/09/2010

IMG1660
IMG1689 IMG1722 IMG1724 IMG1725 IMG1744

(2009 - 27. sep.)
Esbjerg Taekwondo Klub stod som arrangør for Begynder- & Talentstævnet, der - med deltagelse af circa 185 taekwondoudøvere - blev afholdt i EFI Hal 1 lørdag d. 26. september.

Esbjerg Taekwondo Klub stillede selv ved stævnet op med Camilla Sandholdt, Nick Osterhoff, Henrik Weltz, Peter Thomsen, Thomas Henriksen, Rasmus Antonsen, Niels Lynghede, Line Kristensen, Diana Lengyel, Gry Lorentzen, Gorm Lorentzen, Rikke Bom Bom Bergmann og Sabina K. Pedersen.

I alt blev det til 12 medaljer:

Guld:

Dina Lengyel, Nick Osterhoff og Rasmus "Basse" Antonsen.

Sølv:

Camilla Sandholdt, Line Kristensen, Rikke Bergmann, Gry Lorentzen og Sabina K. Pedersen

Bronze:

Henrik Weltz, Peter Thomsen, Thomas Henriksen og Niels Lynghede.

Var flere af kampene ikke blevet tabt på Sudden Death, kunne det helt sikkert være blevet til flere guldmedaljer - men det var desværre ikke dagen, hvor vi trak det længste strå :)

Specielt guldvinderen Rasmus Antonsen var på dagen stærkt kæmpende - det siger cifrene i semifinalen og finalen med 14-1 respektivt 13-5 vistnok alt om. Ikke mindst mentalt var han helt, helt klar på dagen og det var en fornøjelse at se ham kæmpe. Han var på dagen en rigtig kriger!

Unge Diana Lengyel fik sig også markeret ret kraftigt og fik vist, hvad hun kan. Ikke mindst havde hun hele tiden troen på sig selv - hvilket må siges at være et vigtigt element - og sparkede hårdt igennem.

Thomas Henriksen, der på dagen måtte nøjes med bronze, viste meget flot figthervilje og bevægede sig rigtigt godt på måtten, hvor det også lykkedes ham at få nogle rigtigt gode kontraspark ind.

Peter Thomsen, der på dagen også måtte nøjes med bronze efter en tvivlsom dommerkendelse, var rigtig skarp. Peter er lynhurtig og gjorde også en rigtig god figur - meget ærgerligt med et nederlag, specielt på den måde. Det bliver spændende at følge Peter i fremtiden!

Generelt var der for de fleste kæmperes vedkommende tale om et godt stævne - man kunne se, at den øgede træningsmængde, samt ikke mindst de mange løbeture, havde båret frugt.

Trænerne Theis Overgaard og Otto Larsen var efter stævnet godt tilfredse med dagens indsats fra kæmperne.

Klubbens landsholdskæmper Charlotte Bjelke, der i næste måned kæmper ved VM for Danmark, var også slået et smut forbi Esbjerg i weekenden for at følge sine unge klubkammerater ved dette Begynder- & Talentstævne.

Med venlig hilsen

ETK