Tilbage til 2009

B&T Brande 30/05

24/09/2010

(2009 - 25. maj) 
Begynder/talent stævne i Brande d. 30. maj

Når solen allerede fra morgenstunden står klart på himlen, er det bare lettere at komme ud af fjerene!

Alle kæmperne fra Esbjerg Taekwondo Klub havde i hvert fald fået det rigtige ben ud af sengen fra morgenstunden, for de var - om nogen - klar til at vise, hvad de har arbejdet så hårdt på de seneste måneder.

Gorm Lorentzen: Drenge/Begynder – 30 kilo

Gorm var på dagen en rigtig kriger og dagens strategi for ham var, at det skulle være sjovt at kæmpe. Så Gorm gik ind til sine kampe i spænding, men med et kæmpe smil på læben. Et rigtigt godt udgangspunkt, fandt vi ud af. Når man er glad og smilende, giver det helt automatisk ekstra overskud – og det kom så sandelig frem i hans kampe.

I den første kamp blev der kæmpet meget ligeværdigt, men sejren var aldrig rigtig i fare og Gorm vandt 11-9. Hans 2. kamp blev blev stoppet i 2. omgang, da man vurderede, at Gorm var for "stor en mundfuld" for modstanderen og kampen blev stoppet med en 12 points føring.

I finalen stod så en stærk modstander fra Rødovre og her blev der virkelig gået til makronerne. Gorm var efter 1. omgang bagud med et enkelt point. Smilende og oplagt gik han ind til 2. omgang, for nu hvor han var kommet så langt, kunne han lige så godt gå efter guldet. Efter anden omgang endte drengene fortjent uafgjort og kampen skulle ud i Sudden Death.

Det havde Gorm heldigvis prøvet før, og da taktikken var lagt, gik Gorm ud og ventede koldt på at kunne udføre den aftalte teknik… - bang!! 1-0 og Gorm var dagens vinder! Flot og fuldt fortjent!

Thomas Henriksen: Drenge/Begynder 30 – 35 kilo

er og bliver bare en kriger. Han var på dagen ude i 2 kampe. Første kamp vandt han overlegent og uden problemer. Når Thomas bliver hidsig, skruer han virkelig bissen på .. og så er det ikke længere sjovt at være modstander. Det oplevede hans første modstander i høj grad.

Desværre gik Thomas skadet ind til 2. kamp, men krigeren nægtede ganske enkelt selv at stoppe. Nej, så hellere kæmpe med det ene ben og kæmpe færdigt. Det var virkelig godt gået, modstanderen skulle i hvert fald ikke gå hjem med en sejr og sige, at det havde været nemt.

Thomas kom desværre ikke videre fra puljen.

Gry Lorentzen: Piger/Talent 35 – 40 kilo

havde på dagen kun en enkelt kamp. Hun fik brugt lidt flere teknikker, end vi før har set og det viste sig også, at det virkede for hende, hun scorede hele 9 point på modstanderen. Vi prøver virkelig at få lidt kriger i hende Gry – for hun kan jo virkelig godt – og også det kom til udtryk et par gange i kampen. Desværre var det denne gang ikke helt nok og hun tabte knebent finalen og fik en sølvmedalje om halsen.

Niels (med de mange lange mellemnavne) Lynghede: Drenge/Begynder 35 – 40 kilo

Niels .. Niels .. Niels… drengen der aldrig virker nervøs og har overskud og overblik!

Første kamp blev hurtigt afgjort, da modstanderen desværre aldrig mødte op. I anden kamp vil jeg vurdere, at han på dagen mødte den bedste modstander, han har haft til dato. En meget lige, tæt og spændende kamp. Desværre bliver Niels i anden omgang ramt i hovedet og modstanderen bliver diskvalificeret, dermed bliver Niels vinder uden endelig afgørelse på point. Heldigvis var han klar igen til semifinalen og derefter finalen, begge kampe hvor hans overblik virkelig viser, hvorfor han nu skal op i Talentrækken… flot guldmedalje til Niels!

Oliver Thomsen: Drenge 46 – 52 kilo

vandt overbevisende sin første kamp med rigtig godt overblik. I anden kamp mødte han en kæmper, som han længe spændt har ventet på at møde - faktisk fordi den anden har kæmpet nogle gode kampe. Oliver vil gerne måle sig mod de bedste, for det er måden, man finder ud af, hvor man selv ligger. Endelig fik han chancen. Han kæmpede en brav kamp, men tabte til en bedre modstander. Oliver sluttede dagen med et smil på læben og en sølvmedalje.

Nick Osterhoff: Drenge 52 – 58 kilo

kom på dagen aldrig rigtig i gang. Det er som om, han stadig skal vænne sig til den nye vægtklasse, hvor han er ny oppe. Drengen har en kanon fighterånd, men han finder den som regel først rigtigt frem, når det er for sent. Han tabte begge sine kampe, men sluttede dagen med en bronze.

Camilla Sandholdt: Junior Damer 55 – 63 kilo

er lige nu inde i en rigtig god stime, hvor det bare kører for hende. Det er hendes sidste år som junior og der skal derfor forberedes og gøres klar til, at hun skal op i seniorrækken til januar. Hun havde på dagen 2 kampe og vandt henholdsvis 12-2 og 4-3. Camilla syntes ikke selv, at tingene kørte, som de skulle. Selvom 12-2 lyder af et flot resultat, blev kampen kæmpen alt for sikkert og hun fik ikke prøvet de teknikker af, som hun gerne ville. Cifrene 4-3 i kampen efter lyder umiddelbart som om kampen havde været tæt, men sejren var aldrig i fare. Camilla fik sat gang i nogle andre ting og prøvet nogle teknikker lidt mere af. Stadig var hun dog lidt utilfreds, da hun tidligere havde vundet over samme modstander med meget større margen. Fortjent guld til mille.

Kadir Duran: Junior Herrer 63 – 73 kilo

deltog for anden gang til et stævne, men for første gang i talent delen. Dette stopper ikke Kadir, som frygtløs kaster sig ud i kampene til trods for, at han denne gang kæmpede i 63 – 73 kilo, selvom han kun vejer lige knap 63 kilo. Kadirs første kamp vandt han med hårdt fight, selvom han var bagud, indtil der var 10 sek igen. I anden kamp trak hans modstander sig. I semifinalen mødte han skadet op, men han ville dog tage kampen op mod modstanderen, der denne gang var Rasmus Antonsen fra klubben. Dette blev Kadirs endestation og han modtog en fortjent bronzemedalje.

Rasmus Antonsen: Junior Herrer 63 – 73 kilo

havde på dagen taget sit overblik og sin fornuft med sig hjemmefra. Han vandt sine to indledende kampe overbevisende, i kamp nummer to måtte modstanderen trække sig. I semifinalen stod klubkammeraten Kadir klar. De to drenge havde trods deres store vægt- og højdeforskel en god kamp, hvor Rasmus tog sejren sikkert i hus med sin rutine.

I finalen vandt Rasmus igen uden slinger i valsen, en sikker guldmedalje kunne smides i tasken inden afgang mod Esbjerg.

Sabina Pedersen: Senior Damer – 51 kilo

havde på dagen 2 modstandere, hvor aftalen inden kampstart gik på, at hun skulle få noget ud af kampene og få prøvet nogle af de ting, der er blevet trænet på i klubben det sidste halve år. Sabina har ofte hårde odds imod sig, da hun kun vejer lige knap 43 kilo. Vægtklassen hedder under 47, men til Talent Cups er den altid lagt sammen med under 51 kilo. Det er alligevel noget af en forskel, når man møder op i sine 152 centimeter!

På dagen blev det fra trænernes side besluttet, at hun skulle stille op mod 2 modstandere. I første kamp mødte hun en pige, hun ikke tidligere havde stået overfor. Her blev der virkelig gået til den og selvom Sabina med kun et halvt minut igen havde 3 point op, nåede hun at indhente det (derfor skal man aldrig give op før tid)!! Kampen endte i Sudden Death, hvor hun desværre måtte se sig slået, men en rigtig spændende og seværdig kamp, hvor Sabina efterfølgende kom ud med et smil på læben og selvtilliden i orden!

Det tog hun også med sig til kampen efter, hvor hun stod overfor en tidligere modstander, hun før har kæmpet tæt op med. Denne gang var der ingen tvivl og hun tog overbevisende sejren, bronze til Binsen.

Alt i alt en super dag til et rigtig godt stævne. Tak for indsatsen alle sammen, vi ses oplagte efter vores korte ferie!

Tak til Dijana der på dagen var med som sekundant i stedet for Theis :)

På vegne af kamptrænerne – Jepsen!