Tilbage til 2009

2009 - DM Odense

24/09/2010

09DMcb 001
09DMcb 007 IMG2257 IMG2262 IMG2267 IMG2277 IMG2279

 

(2009 - 30. marts)
D. 28/2 deltog Esbjerg Taekwondo Klub med 7 kæmpere ved De Danske Mesterskaber i Odense.

De kvalificerede kæmpere var:

Gry Lorentzen: piger -35 kilo

Oliver Thomsen: drenge – 52 kilo

Nick Osterhoff: drenge – 58 kilo

Camilla Sandholdt: Junior damer – 63 kilo

Sabina Pedersen: senior damer – 47 kilo

Charlotte Bjelke: senior damer – 51 kilo

Dijana Ivanisevic: senior damer – 67 kilo

Charlotte Bjelke havde på dagen ingen modstandere og Sabina Pedersen måtte desværre melde sig syg, så vi havde ikke denne dag fornøjelsen af at se dem på banen.

Gry Lorentzen mødte endnu engang den absolut bedste kæmper i sin vægtklasse. Denne gang kom Gry dog lidt bedre ud af starthullerne og hun ydede sit bedste og kunne gå fra banen med oprejst pande. Super flot kamp af holdets yngste fighter. Bronze til Gry.

Oliver Thomsen lagde flot ud med at vinde sin semifinale over en Vejle kæmper. Efterfølgende skulle Oliver stå i DM finalen mod en kæmper fra Nørrebro. De 2 drenge stod rigtig godt til hinanden og man kunne sagtens mærke på kampens intensitet, at begge kæmpere var nervøse og spændte. Efter 2. omgang var stillingen stadig 0-0. Herefter fik Oliver med tydelighed virkelig læst modstanderen og de var inde i nogle gode dueller med flere scoringer. Til sit store uheld ramlede Oliver og modtanderen uheldigt sammen og Oliver måtte udgå med en knæskade. Flot sølv til Oliver.

Nick Osterhoff var til DM kval. for første gang i denne vægtklasse og tilbage i februar kvalificerede han sig på flotteste vis. Blandt de 4 bedste i DK stod Nick så tilbage med nogle rutinerede drenge. Nick tabte efter en flot fight til en bedre kæmper, der senere tog guldet. Bronze til Nick.

Camilla Sandholdt var på dagen i et fantastisk gear. Aldrig har hun haft så stort et overblik og så meget overskud. Hun tabte til sin finalemodstander fra DM KVAL, men til DM havde Risskov-kæmperen ikke en chance. Camilla udbyggede føringen minut for minut og tog sejren - og DM titlen i hus - med cifrene 10-0! Guld til Camilla!!

Dijana Ivanisevic skulle op mod Christina Børglum, der formentligt bliver VM deltager for Danmark senere på året. Christina havde 6 dage inden taget bronze ved De Åbne Hollandske Mesterskaber. Dijana vidste altså godt, at kampen blev svær, men det tog ikke modet fra vores alle sammens "D". Hun gik virkelig til den fra start og ydede Børglum stor modstand specielt i første og anden omgang. I 3. Omgang var der dog ikke længere tvivl om udfaldet og Dijana måtte tage hjem med en sølvmedalje efter god fight – sejt "D". Sølv til Dijana.

Alt i alt en god dag i Odense og et super godt arrangeret DM. Super at man til sidst vil lave udvalgte kampe, som er seværdige for publikum, sponsorer og tv. Man burde dog fokusere lidt bedre i fremtiden på at vælge de 3-4 absolut bedste kampe frem for kampe, hvor der ofte ikke er tvivl om udfaldet.

Tak for en god dag J