Tilbage til 2008

Ungdomsmestre 2007

24/09/2010

(2008 - 18. jan)

Fredag d. 18/1-08 var det tid til kåringer af Esbjerg Kommunes ungdomsmestre fra 2007. For at kunne deltage i dette arrangement skal man have vundet enten de jyske eller danske mesterskaber - eller mere til - i en af forbundets ungdomsrækker.

Faktisk var der i år en skytte, der havde vundet et verdensmesterskab. Derudover også europamesterskabet - og en masse andre flotte titler og rekorder - ret flot af en ung knejt under 18 år!

Fra Esbjerg Taekwondo Klub deltog i arrangementet Rikke Bergmann, Rasmus Bjelke, Claus Bjelke (som holdleder) og undertegnede som træner.

Rikke Bergmann og Rasmus Bjelke repræsenterede klubben på flotteste vis med hver 2 mesterskaber - begge har nemlig vundet både JM og DM i 2007.

Arrangementet startede med en bid brød og en LÆKKER muffin :-) Herefter gik Lauge BB på scenen! Ja, hvis man forestiller sig en lille lyshåret dreng på scenen med lidt for langt hår og gule bukser hoppe rundt til den gamle version af Freestyler - ja, så tror man næsten, man er sat 8 år tilbage i tiden ... men NEJ!

Denne dreng kunne faktisk noget. Han vandt i 2007 "Scenen er din" i konkurrencen mod voksne deltagere i kategorien "Underholdning". Underholde - ja, det kunne han. Han kunne jonglere med både det ene og det andet - faktisk helt op til 6 bolde, imens han nærmest snurrede rundt om sig selv som en anden Taz!! Ret sejt.

Jeg har for et par år tilbage skrevet, at Esbjerg Kommune kunne leje Rasmus Bjelke billigt til at underholde. Men Rasmus - her kunne du altså trods alt ikke være med! Sorry!

Rasmus var faktisk selv ret imponeret, og der skal altså meget til! Faktisk mente han, at det ville hjælpe den kære Lauge senere hen at kunne skrive "professionel gøgler" på sit CV :-)

Rikke stillede denne gang gerne op til et lille billede. Hvordan Claus fik hende til det vides ikke, hun plejer nemlig at være virkelig god til at gemme sig og lave forsvindingsnumre! Se nedenstående det fine resultat - Rikke, du behøver ikke at gemme dig igen!

Efter gøglershowet blev hver enkelt klub kaldt op på scenen for at modtage deres diplom og en lille gave (et gavekort til Esbjerg City Forening på 100 kr.)

Rikke og Rasmus har jo prøvet det et par gange før begge to, så de scenevante unge mennesker tog sig rigtig godt ud i spotlight!

Vi håber Esbjerg Taekwondo Klub igen i år får sig nogle ungdomsmestre. Desværre har forbundet afskaffet de jyske og sjællandske mesterskaber og i stedet lavet et DM kval. hvilket betyder, at man fjerner chancen for at folk kan blive kåret som jysk mester 2008 - sikke en skam! Så må vi bare tage dem alle til DM!

Næste weekend foregår et lignende arrangement for seniorerne, hvor Esbjergs Charlotte Bjelke deltager som dansk mester i seniorrækken og ikke mindst Finn Larsen, der skal hyldes for titlen "Årets leder" i Esbjerg Kommune. Det skal nok blive en hyggelig aften!

Mvh. Heidi Jepsen