Tilbage til 2008

Summer Camp 08

24/09/2010

(2008- 25. juli) 

Sommerlejr 2008 - Brande

Starring:

Heidi Madmor Antonsen

Ole Alt-mulig-mand Antonsen

Rasmus Basse Antonsen

Tina Tiny Sørensen

Jakob Cowboy Kodal

Tanja Long-Blond-Girl Arnum

Mads Mr. Craziness Abel

Charlie Harley Ponyben Christiansen

Rune Henning Pedersen

Henrik Flemming Weltz

Mette Marie Larsen

Sabina Bins Pedersen

Heidi Holly Jepsen

Starring – as guests:

Dennis Antonsen

Rikke Antonsen

Mark Pedersen

Tommy Larsen

Pia Larsen

Tenna Larsen

Jeppe Larsen

Ulla Arnum

Lars Arnum

Brian Andreasen

Brian Asmussen

Gitte Clausen

Finn Larsen

Lone Larsen

Jakob Larsen

Theis Overgaard

Thomas Henriksen

Susan Henriksen

Thomas og Susans forældre

Claus Bjelke

Rasmus Bjelke

Caroline Bjelke

Charlotte Bjelke

Loi Van Le

Otto Larsen

Christian Flindt

SCRIPT:

Brande lagde i år by til det, der for mange er årets taekwondo begivenhed - nemlig sommerlejren. Forventningerne var store fra alle, efter sidste års utrolig velarrangerede lejr, der blev afholdt af Risskov klubben.

Da vi i Esbjerg Taekwondo Klub er så heldige at have vores helt egen madmor – og i år også rengøringskone (UNDSKYLD HEIDI A) – var det ikke nødvendigt for os at bestille mad på lejren, og tak for det. Vil ikke her overhovedet kommentere på det mad Brande klubben stod med, da vi ikke var en del af det, men ihvertfald var det absolut et af de punkter, der blev råbt højest om ... om morgenen til møderne.

Solen gad åbenbart heller ikke besøge Brande, så vi har allerede lagt billet en på en uges sol til næste år i uge 29, hvor lejren bliver afholdt af ingen mindre end os selv. (Man skal åbenbart være ude i god tid, hvis man skal bestille sol til sådan en lejr)!!!

Med højt humør, dejlige mennesker, taekwondo og god mad kan ikke selv den mindste regndråbe ændre på, at vi har det godt og hygger os – så det gjorde vi – hele ugen!

Lad mig starte fra fredag d. 11. juli, hvor det hele begyndte:

Heidi A., Ole og Basse havde pakket en hel karét med telte, køkken, mad osv., og kørte tidligt afsted. Efterfølgende dukkede Charlie op, og sidst Heidi J.

Heidi J. – igen i år uden telt – filosofien ”man kan vel altid crashe et sted” lever stadig... i år gik det ud over drengene, tak for husly!!

Om aftenen startede Haderslev selvfølgelig festen – og festligt blev det. Heller ikke i år have de glemt Onkel Richard, så de var stadig dus med himlens fugle!!

Der mødte faktisk utroligt mange op på lejren allerede fredag til trods for, at den først starter officielt lørdag.

Lørdag formiddag/middag kom der endnu flere til: Rune, Henrik, Tina, Dennis, Tanja, Jakob K., Mette, Sabina, Finn og Lone. Flindt stak endda snuden forbi for en enkelt nat...

Der blev fra alle deltaget i fællestræningen – det er aldrig lejrens bedste træning, men alligevel er den hyggelig at møde op til.

Henrik, Finn og Lone smuttede igen om aftenen – til Mettes store glæde:) Om aftenen var der åbningsfest... utrolig kedelig fest, indtil vi mødte op... ihvertfald hvis vi selv skulle sige det. Der blev sat gang i dansegulvet og det stoppede ikke, før musikken blev slukket klokken 02.00. Til midnat samledes vi dog alle i en kreds omkring Dennis, der som altid havde fødselsdag på lejren. På bedste lejrvis og med ”hip hurra, det er min fødselsdag” hamrende ud af højttalerne, blev han igen i år fejret.

Søndag morgen... aaaav... de fleste startede dagen med rimelig ondt i hovedet. Dennis var om nogen utrolig frisk, indtil tømmermændene endelig viste sig efter en køretur:) Det betød dog, at vi kunne beholde Tina og ham på lejren nogle flere timer, inden de kørte til Esbjerg og det nød vi selvfølgelig godt af. Godt selskab er skøøønt!

Claus Bjelke og Yang var på kort visit – de kan jo ikke helt undvære os, når vi sådan er afsted uden dem:)

Det blev sat gang i kortspillene, specielt fjols og røvhul var populært, det blev spillet hver dag, indtil vi skulle hjem – så det nævner jeg ikke lige igen!

Flere deltog i de forskellige træninger, Basse bl.a. i aftenens elite kamptræning. Når man reklamerer med elite kamptræning på en sommerlejr, bliver man nødt til at sætte nogle krav til, hvem der må møde op til sådan en træning. Vi sendte derfor kun Basse afsted. Vi andre tog op for at kigge og som ”den-sure-træner”, der ikke ville sende alle elever afsted pga. niveau forskel, blev jeg noget lang i hovedet, da jeg kom op og så, at flere blå bælter deltog – det kaldes ikke elite!

Samtidig trak de niveauet utrolig meget ned for de andre. Bl.a. stod en dansk blå bælte under hele træningen over for en sort bælte, der var taget hele vejen herop fra udlandet for netop at få sparring!!

Dog må jeg virkelig beklage, at nogle render rundt på en lejr og prøver at få folk til at blive væk fra disse træninger pga. politik! Føj, det stinker at nogen kan finde på at prøve at tale deres sag gennem deres elever på en sommerlejr, håber virkelig de mennesker er store nok til næste år at forstå, at det er vigtigt, at alle de bedste møder op til disse træninger – dermed får alle mest ud af det.

Da der ikke rigtig var nogle arrangementer søndag, smuttede vi på stadion med vores tilbagevendende venner fra Belgien, super hyggeligt, det blev igen sent inden vi kom i seng.

Mandag kom Henrik tilbage på lejren, efter at have været hjemme til kærestens fødselsdag:) Hvis nogle kan slås, skubbe til hinanden og irritere hinanden som om de var brødre, så er det Rune og Henrik AKA. Henning og Flemming. Altså drenge!

Vi måtte i informationen for at forhøre os ang. aftenens elite kamptræning og her blev Charlie og Jakob K. utrolig glade, da beskeden lød, at alle da kunne deltage i elite kamptræning – så skulle det da prøves –ikke færre lavbælter var mødt op denne dag, men drengene havde det sjovt med det. Basse lavede til træning en utrolig flot kamp mod en spanier og blev tilbudt at kæmpe fight night. Vi valgte dog at springe over, da han lige skal have noget mere rutine først – der er trods alt lidt mere pres på til fight night end til træningen og han skal helt sikkert nok blive spurgt igen:)

Mandag aften lavede vi, sammen med belgierne og et par stykker mere fra andre klubber, et lille surprise party for Rudy, der denne dag havde fødselsdag. Super hyggeligt.

Da de unge mennesker ikke måtte være nogen steder og knapt måtte få lov at snakke sammen efter 23, trak rigtig mange unge mennesker denne aften ned i en lille park – hygge.

Tirsdag kom Tina tilbage på lejren, takket være hendes forældres taxa service – totalt i orden!! I dag fik vi samtidig besøg af Tommy, Pia, Tenna og Jeppe nogle timer – og så med en lille hundehvalp – nååårh!

Mads Abel kom også på lejren denne dag, bare for at pjatte lidt inden han onsdag skulle på kursus hele dagen.

Om aftenen var der arrangeret fodboldturnering – af samme grund mødte Thomas op med hele familien, for han ville nemlig være med!

Vi må nok indrømme at det er godt, det ikke er fodbold, vi går til... men det skulle da ikke forhindre os i at have det sjovt. Godt Thomas kom, han var dagens bedste mand på banen!!

Igen en hyggelig aften, hvor Brandes Hansemand var forbi stadion for lige at true med at klippe vores armbånd. Det er helt i orden, at man beder folk tie stille, men første gang man kommer forbi, bør man hverken tale i højt toneleje, lyse folk direkte i ansigtet med en lygte, bande eller true med at klippe armbånd – totalt dårlig stil ikke at starte med at tale ordentligt til folk, der trods alt ikke sad der for at lave ballade!

Onsdag er jo den dag, hvor der normalt kommer flest besøgende fra mange klubber, fordi der er arrangeret fight night. Vi fik da også besøg af både Lars og Ulla Arnum, de var dog væk inden fight night igen... men ellers af: Loi, Charlotte, Yang, Caroline, Claus, Otto, Brian (B1), Brian (B2) og Gitte. B1, B2 og Gitte valgte endda at blive et par timer længere - og det var ihvertfald festligt!

Selve arrangementet fight night bliver dog lidt mere plat år for år. Bl.a. bliver der vist børnekampe, med kæmpere man ser møde hinanden flere gange om året i forvejen – det skal dog til deres forsvar nævnes, at de er nogle af dem, der går mest til den. En enkelt skidt episode med en dansk kæmper der ved en forhåbentlig kæmpe fejltagelse ”kom til” at slå sin spanske modstander i hovedet – uuups. En hurtig og rigtig reaktion blev taget af dommeren og danskeren blev diskvalificeret - super!

Jeg tror jeg taler på rigtig manges vegne, når jeg skriver, at aftenens bedste pigekamp blev leveret af Rikke Neuks fra Solrød – super flot junior debut. Herrekampen stod Vipisan Param, som var på hjemmebane, mod en tysker for.

Opvisningen stod Tommy Mortensens børnehold for ... og dette var den eneste opvisning!! :(

I øvrigt var Mads på dommerkursus hele denne dag, og han kan nu kalde sig selv P – dommer, tillykke!

Torsdag tog rigtig mange hjem, desværre. Det føltes nærmest som et mindre oprør fra nogen, men vi blev... kunne jo ikke gå glip af festen!!

Desværre måtte vi også sige farvel til Cowboy:(

Madmor Heidi havde lavet et brag af en festmiddag – mums!!

Rikke, Mark, Dennis, Theis og Jakob L mødte op for at feste med os – og det gik ikke stille for sig!

Vi gav den som altid gas og vores fællestelt var som mange aftener fyldt med venner og bekendte, inden vi drog op i festteltet. Danseknæene blev rystet til DJ Torbens valgte melodier og vi havde en kanon aften.

Torsdagens sjoveste indslag leverede Risskov. Efter ugens adskillige trusler om klippede armbånd, mødte de alle torsdag til fest med sakse bundet i snore om halsen. Her rendte de rundt og fik stort set klippet armbåndene af alle folk – inden Brande Security alligevel kom og gjorde det. Som et mindre trofæ bandt de efterfølgende de klippede armbånd omkring snorene, de have om halsen – super god humor! De får et stort 5-tal af mig!!

Fredag vågnede vi desværre op til en smadret forrude på familien Antonsens dyt! Det blev taget med ophøjet ro og fikset i bedste stil. Herefter fik vi hurtigt alt pakket, sagt farvel – og ikke mindst på gensyn næste år, inden vi tog turen hjem til Esbjerg.

Første og største tak skal som altid gå til Heidi og Ole Antonsen for deres store engagement, hjælp og ikke mindst tålmodighed med alle de unge mennesker omkring dem – det er kanon :)

Til sidst vil jer bare takke jer alle for en kanon lejr, den bliver helt sikkert endnu bedre næste år, hvor vi er klar til at byde alle friske taekwondo folk velkomne i Esbjerg.

Lad mig ALLER sidst slutte af med at skrive HOT HOT HOT, og så lader vi den interne meddelelse ligge der :) Muy caliente, siger jeg bare!!

(Kommentar fra PR mand: ØØhhh ... er det NU, jeg bare skal fortsætte og skrive videre på din artikel, Heidi??)

På vegne af alle deltagende – Heidi Jepsen

VI SES PÅ SOMMERLEJR 2009 I ESBJERG!!