Tilbage til 2008

Hyttetur 2008

24/09/2010

Så blev det igen tid til en børne hyttetur og denne gang gik turen til Fanø hvor vi havde lejet en fin hytte.

Lørdag kl. ca. 13.00 ankom vi til hytten og den stod nu på ”find din seng og udpakning”. Herefter havde vi en del aktiviteter på programmet… Desværre måtte vi udskyde dem pga. vejret som ikke lige var med os denne dag. Men Intet problem i det da trænerne hurtig diskede op med nogle indendørs aktiviteter. Den første var præsentation af hinanden så vi alle vidste hvem der var hvem… Herefter blev alle delt ind i grupper hvorefter grupperne fik til opgave at lave en form for kort underholdning for de andre. De havde 30 min. til at forberede deres show. Nogle havde forberedt sig bedre end andre og vi så bl.a. sang, Taekwondo show og teater. Drengegruppen fik i hvert fald en ordentlig gang høvl da de havde valgt at lave selvforsvars show med Thomas som forsvars mand. Han slog vist lidt for hårdt en enkelt gang eller 2 og det resulterede i en ordentlig mavepumper. Men de kom hurtig på benene igen og viste herefter en mere rolig udgave uden skader. Nu stod den på lidt fri leg og afslapning indtil det blev nogenlunde vejr hvor vi tog en god gang rundbold.

 

Tiden var nu inde til at få lidt at spise og Heidi Antonsen havde sørget for et dejligt festmåltid som sædvanligt og alle spiste så de var ved at revne. Igen var der dømt lidt fri leg og hvil da det jo var en hygge tur. Mads Abel tændte op i det medbragte musik anlæg hvor der blev spillet en masse musik i fælles salen og det var noget der blev populært da alle faktisk lige pludselig deltog i stopdans efterfulgt af limbo.

 

Her efter blev alle børnene samlet og det var nu tid til en lille historie underforstået (GYSER HISTORIE) UHHHHH… Det var noget de fleste syntes var sjovt og det hører jo til på en hyttetur. Men der var dog nogen der tog det lidt for nært men lyn hurtigt var de med på at det altså kun var for sjov og der altså ikke var fange flugt fra Esbjerg. Basse og Jakob gjorde også sit til at gøre historien mere uhyggelig ved at banke på ruderne udenfor. Herefter stod den på film, slik, chips, popcorn og saft som Heidi Antonsen havde sørget for var klar. Det var lige noget alle kunne lide selvfølgelig, og vi smed en stor bunke madrasser ind foran skærmen og nu var der dømt hygge…

 

Efter filmen var det sengetid for alle skulle være friske til morgen løb med Mads Abel. De fleste faldt også meget hurtigt i søvn oven på en aktiv dag.

 

Dag 2

Dagen bød på dejligt vejr. Vi stod op omkring kl 8.30 bortset fra Heidi som havde været meget tidligere oppe for at forberede morgenmad til os alle… LÆKKERT!!!

Efter morgenmaden tog alle børnene og Mads én lille løbetur på godt 2 km. Det var jo en smal sag ville jeg mene, men det må konstateres at de fleste skal hjem og løbetræne!!!

Det var dog kun Mads Abel der løb med af trænerne da de andre lige pludselig fandt nogle meget vigtige opgaver at løse inde i hytten. Hvad dette var fandt vi aldrig ud af… Gad vide om det var en dårlig undskyldning for ikke at løbe… Hmmmm!

 

Efter morgenløb stod den på Ninja skole hvor børnene i deres grupper skulle rundt til 4 forskellige poster og lære ninja kundskaber. De 4 poster var Nun chaku, Balance, Ninja stjerne kast med dart pile og selvforsvar. Det var en populær aktivitet som alle deltog i med stor geist… Da var endda 2 som havde gjort et ekstra godt stykke arbejde og vandt derfor en Nun chaku stav hver.

 

Efter en veloverstået ninja skole stod den på oprydning og sammenpakning af alt vores grej. Rengøringen stod vi selv for så det gik mange af lederne i gang med, imens nogle tog alle børnene med ud og spille en sidste omgang rundbold…

 

Vi må sige at det igen blev en alle tiders tur med masser af sjov og ballade som altid. Alle var parat til at tage en tur mere… Så hvis du ikke var med på turen så husk at melde dig til næste gang der kommer en tur så du ikke går glip af alt det sjove, sammenholdet og kammeraterne…

Næste gang vil vi gerne være af sted en dag mere så vi har mere tid… det kunne være rigtig sjovt. Så det må vi se om det bliver muligt i det nye år.

 

Trænere/ledere som deltog på turen var:

 

Heidi ”Madmor” Antonsen

Ole ”Altmuligmand” Antonsen

Rasmus /Basse ”Brumbassen! Sover meget længe” Antonsen

Jakob ”Meget træt om morgenen” Larsen

Dijana ”Good girl” Ivanisevic

Mette ”Blondie good girl” Larsen

Brian ”snorke” Asmussen

Tommy “ Snorker endnu mere” Larsen

Mads ”Crazy og næsten morgen frisk” Abel

 

Tilbage er der kun at sige tak for denne gang og tak til alle trænere og ledere som har været med til at gøre denne tur super sjov…

 

Vi ses til træning.

 

Med venlig hilsen

 

Mads Abel