Tilbage til 2008

ETK hædret

24/09/2010

(2008 - 28. jan) 

STOR dag for Esbjerg Taekwondo Klub.

Ved den årlige Idrætsfest på ”Tobakken”, hvor Esbjerg Kommune hylder byens Mestre, var der i år deltagelse af 35 mestre fordelt på 12 klubber, der modtog deres velfortjente hyldest - samt en lille gave - fra kommunen for deres flotte præstationer i idrætsåret 2007.

Flotte præstationer af f.eks. den 19-årige OL svømmer Chris Christensen fra West Swim Esbjerg, der fik ”Årets Idrætspris”, og ikke mindst af den 91-årige Ahlmann Nielsen fra Esbjerg Atletik & Motion, satte sig fast på nethinden og giver absolut stof til eftertanke. Intet mindre end imponerende!

I det hele taget er det en rigtig god tradition, at byen på den måde siger ”TAK” til de gode ambassadører for Esbjerg - og eftersom rammerne på ”Tobakken” simpelthen er så unikke og fantastiske, kan det jo ikke andet end blive en rigtig god og hyggelig aften. Der var vel circa 350 personer til stede.

Esbjergs borgmester Johnny Søtrup var denne gang desværre forhindret i at være med, så i hans sted trådte viceborgmester Henning Ravn til – og han gjorde det faktisk rigtigt godt sammen med Villy Grøn, der er formand for Esbjerg Idrætsråd, samt Toastmaster Ib Dam Schultz, der kædede tingene godt sammen. Gert Jacobsen stod for musikken under spisningen.

Villy Grøn husker vores formand sikkert ganske godt – det var jo ham, der fornylig en tidlig morgenstund og under stort postyr i klublokalerne meddelte Finn Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub, at ”Lederprisen 2007” i Esbjerg Kommune var blevet tildelt Finn Larsen og at den officielle prisuddeling ville finde sted på ”Tobakken” d. 25. januar 2008!

Ved Idrætsfesten 2007, hvor mestrene for 2006 var blevet kåret, var vi dengang 6 personer fra Esbjerg Taekwondo Klub til stede, da Charlotte Bjelke modtog byens påskønnelse. Denne gang - og på denne dag - var det ekstra stort, da vores formand jo var blevet tildelt ”Lederprisen 2007”, så der var en del at fejre. Hele bestyrelsen var med, så vi var vel circa 25 personer med tilknytning til Esbjerg Taekwondo Klub, der var med til at fejre vores formand Finn Larsen samt også Charlotte Bjelke, der skulle modtage byens påskønnelse for sit danske mesterskab anno 2007.

ELVIS imitator Mike Andersen (ham fra ”Scenen er Din”) var med til at gøre aftenen festlig og der blev serveret god mad for de fremmødte.

Finn Larsen blev kaldt på podiet, da han skulle have sin pris (han var nu ikke helt tryg ved det, sagde han) og han klarede det med bravour. Først en masse fine ord og bevæggrunde for netop at vælge Finn Larsen som ”Årets Leder 2007” af Villy Grøn og dernæst Finn Larsens takketale, som han slap utroligt godt fra.

Rystende knæ? Måske! Nervøs? Måske! Men det var i hvert fald ikke noget, den store, stærke jyde lod sig gå på af. Finn Larsen takkede mange gange specielt sin næstformand Brian Andreasen og de mange visionære, frivillige og ubetalte ledere i Esbjerg Taekwondo Klub – uden dem ingen klub, som det blev udtrykt. En stærk leder havde talt. Formand Finn havde talt.

De 35 Mestre blev enkeltvis kaldt på scenen, hvor de modtog håndtryk og en lille gave – en meget flot film, hvor de enkeltvis var blevet præsenteret for de tilstedeværende, var netop blevet vist på storskærm. Her var Charlotte Bjelke repræsentant for Esbjerg Taekwondo Klub - som dansk mester 2007 - og prismodtager Finn Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub sluttede filmen af. Filmen kører i øvrigt på TVE hele ugen, hvis man vil se den!

Alt i alt en rigtig god og STOR aften for Esbjerg Taekwondo Klub og godt arrangeret af Esbjerg Kommune/Esbjerg Idrætsråd.

En aften man vil huske tilbage på – og en aften hvor Esbjerg Taekwondo Klub kom ud over scenekanten og på bedste vis blev repræsenteret.

Tak for en god og stærk aften.

ETK