Tilbage til 2008

B&T Roskilde 12.jan

24/09/2010

(2008 - 13. jan.)
9 kæmpere var i kamp, 8 tog medaljer - 1 bronze, 2 sølv og 5 af guld.

ETaK deltog ved et Begynder- & Talent Cup i Roskilde med mange nye og urutinerede kæmpere. Dette skulle dog ikke sætte en stopper for den formidable høst, de tog med sig hjem.

Cedo Ivanisevic (Dijanas far) var dagen inden blevet udnævnt til holdleder på turen og han havde virkelig overblikket over alle kampene. Ikke mindst holdt han hovedet koldt for både kæmpere og trænere, når der var aller mest pres på.

Jakob Ø. Larsen måtte i Otto Larsen og Theis Overgaards fravær overtage pladsen som sekundant. Uden ham havde dette heller ikke kunne lade sig gøre, da der blev kæmpet på 4 baner. Tak Jakob

Desværre fik Sabina K. Pedersen og Rikke Bergmann aldrig modstand - ØV!! Kommer der dog ikke snart nogen, der vil kæmpe??

I stedet for hjalp de to tøser i bedste stil Camilla Sandholdt og Rasmus Basse Antonsen med at holde folk klar, tale med de nye kæmpere og ikke mindst heppe, så taget nærmest lettede. Tak til jer alle for den uundværlige opbakning - det var guld værd for kæmperne!

Sidst men ikke mindst var der selvfølgelig de forældre, der havde taget den lange vej for at se/køre holdet - det er dejligt med noget støtte hjemmefra også!!

Nu til de fantastiske resultater:

Tilmeldt i Begynderrækken:

 

Mette E. Christensen (Piger 52-58 kilo)

Mette var i dag til sit første stævne og skulle som den første fra Esbjerg i kamp. Hun mødte i første kamp en mere rutineret kæmper, men det må siges, at Mette skræmte hende væk! Mette førte 1-0 og inden pausen valgte modstanderen at smide håndklædet i ringen! I anden kamp vandt Mette 7-0 efter halvandet minut. Meget Flot debut som blev belønnet med en GULD medalje.

Rune M. Pedersen (drenge 40-46 kilo)

Rune var på dagen super tændt på at kæmpe, men det skulle vise sig, at hans modstandere ikke alle rigtig var det samme. Ihvertfald valgte både hans første og anden modstander at trække sig uden kamp. Én kamp skulle dermed vindes for at Rune kunne komme i finalen - og den blev vundet! I finalen har vi set det bedste fra Rune nogensinde. Han stoppede ganske enkelt ikke med at sparke, da han først var kommet igang. Han vandt på 7 pointsreglen of fik dermed også GULD med hjem.

Henrik Weltz (drenge 46-52 kilo)

Henrik var mindst lige så tændt som sin kammerat Rune. Hans første kamp var næsten alt for spændende til at vi turde kigge med. Anden kamp blev vundet sikkert, hvorefter han sikrede sig semifinalepladsen. Her var Henrik igen overbevisende - de lange ben kan faktisk sparke ret hårdt, når de skal!! Henrik mødte sin overmand i finalen og tabte til en bedre kæmper. Meget flot præstation der gav en SØLV medalje.

Synnøve Feyling (Junior Damer 63+)

Synnøve var direkte i finalen og skulle først kæmpe omkring klokken 17. Det blev hun absolut ikke mindre klar af - hun VILLE runde dagen af med en GULD medalje, og det gjorde hun overbevisende med en 7-0 sejr i første omgang!!

Peter Thomsen (Junior Herrer 55-63 kilo)

Peter var også på denne dag til sit første stævne, men det skulle ikke sætte en stopper for hans arbejde. Peter fik allerede i sin første kamp sin sag for mod en mere rutineret Solrød kæmper. Hold op en herrefight, publikum var helt oppe at køre i begge lejre. Den endte i Sudden Death hvor den helt rigtige startegi blev brugt og Peter tog sejren!! Næste modstander trak sin uden kamp. Herefter mødte de 2 klubkammerater Jakob og Andreas hinanden. Der blev gået til den i begge kampe hvor Peter faktisk var bag ud men satte så slutspurten ind. Dermed GULD til Peter også!!

Jakob Kodal (Junior Herrer 55-63 kilo)

Jakob skulle også i sin første kamp møde Solrødkæmperen. Noget af en mundfuld, der nærmest kom som skudt ud af en kanon hver gang kampen blev sat igang! Jakob kæmpede en super flot kamp lige op med den anden, men desværre trak Solrød kæmperen det længste strå. Jakobs ene modstander trak sig uden kamp og herefter vandt han over kammeraten Andreas. I sidste kamp måtte han se sig slået af Peter. Super flotte kampe, Jakob! BRONZE blev det til!

Andreas Gregersen (Junior Herrer 55-63 kilo)

Første stævne var dette også for Andreas. Også han mødte Solrød kæmperen i første kamp (Faktisk som den allerførste af de 3). Super flot indsats i sin første kamp hvor han satte nogle rigtig gode point ind. Andreas lader sig ikke sådan skræmme! Desværre vandt den anden. Andreas tabte desværre også til både Jakob og Peter, men han vandt en kamp over en kæmper fra en anden klub i rigtig flot stil. Derefter trak den anden sig fra resten af kampene mod Esbjergkæmpere Flot indsats Andreas!!

Charlie Christiansen (Junior Herrer 73+)

Charlie på sin Harley til sit andet stævne. Første kamp var mod en kæmper med en meget speciel stil, som Charlie havde lidt svært ved at kæmpe mod. Til anden runde fandt han taktikken og kampen blev vundet i overbevisende stil. Charlies anden modstander mødte ikke op til kampen - dermed tog Charlie også GULD med hjem til klubben!

Tilmeldt i Talentrækken:

Dijana Ivanisevic (Junior Damer 55-63 kilo)

Sikke en start dagen fik for Dijana, med en stor sejr over en rutineret kæmper, der faktisk skulle have deltaget ved Nordisk Mesterskab i Finland på denne dag. Ved stillingen 5-0 opgav mostanderen! I anden kamp var hun endnu engang overbevisende med flotte spark til hovedet. Denne kamp blev vundet på 7 points reglen. I finalen kom hun med egne ord "aldrig rigtig igang". Hun tabte 2-0 til en Rødovre pige. En ellers kanon flot indsats der gav Dijana en SØLV med hjem.

Faktisk vandt Esbjerg Taekwondo Klub på denne dag 21 kampe ud af 25 mulige!! Tak for en kanon dag med super indsats - træning betaler sig!!

Mange hilsner og tillykke fra de stolte trænere!

Tina Sørensen & Heidi Jepsen

ETK