Tilbage til 2008

B & T Frcia 27. sep.

24/09/2010

(2008 - 27. sep.)

4 Guld-, 3 Sølv- og 1 Bronzemedalje til Esbjerg Taekwondo Klub.

Ved weekendens Begynder- & Talentstævne i Fredericia kom kæmperne fra Esbjerg Taekwondo Klub hjem med i alt 8 medaljer - hvilket trænerne Heidi Jepsen, Tina Sørensen og Theis Overgaard var godt tilfredse med, specielt da der blev vist rigtigt gode takter, entusiasme, mod og god figthervilje fra de unge kæmpere.

Det er fint med disse Begynder- & Talentstævner, da helt unge og ofte uprøvede kæmpere får en fornemmelse for sporten - og mærker suset - mens de mere øvede kan bruge disse stævner til at prøve diverse indøvede teknikker af i praksis, uden at det "koster" det helt store.

I Talentklassen måtte Rasmus Bjelke her ved sit blot 2. juniorstævne kæmpe anderledes, end han plejer - og ikke nær så aggressivt. Det kræver en tilvænningsperiode og andre teknikker ved forsvar mod spark i høj sektion og det var helt i orden, at han på dagen tabte finalen til en noget mere rutineret og godt kæmpende juniorkæmper.

Ligeledes i Talentklassen var det dejligt at se, at Sabina K. Pedersen i seniorrækken kunne gøre sig gældende og hente guldmedaljen hjem. Flot af "Bette Myg"!

Flere af de helt unge kæmpere i Begynderklassen mærkede således sejrens sødme og kunne ved selvsyn med stor glæde konstatere, at de nogle gange hårde og sure timer til træning betaler sig.

Der var rigtigt gode præstationer at se og Jakob Kodal, Henrik Weltz samt ikke mindst Peter Thomsen, der kæmpede nogle rigtigt gode kampe med stor aggressivitet og høj intensitet, røg helt til tops og fik hængt guldmedaljer om halsen.

Rune Pedersen vandt ellers sine 2 første kampe, men tabte en tæt finalekamp 0-1 til klubkammeraten Henrik Weltz, hvilket betød, at Esbjerg Taekwondo Klub i den klasse både tog guldet og sølvet - stærkt!

Camilla Truelsen tabte desværre sin finale 4-7.

Andreas Gregersen gav ellers alt, hvad han havde i sig i semifinalen, men måtte se sig slået 4-5 efter en tæt kamp. Havde han nu trukket det længste strå i den kamp, ville det have betydet, at også finalen i denne klasse ville være blevet et internt klubanliggende - det var her, Jakob Kodal vandt guldet.

GULD: Jakob Kodal, Peter Thomsen, Henrik Weltz og Sabina K. Pedersen

SØLV: Camilla Truelsen, Rune Pedersen og Rasmus Bjelke

BRONZE: Andreas Gregersen

Esbjerg Taekwondo Klub blev i øvrigt stævnets 3. mest vindende klub - efter København og Køge - og det blot med 8 kæmpere, så det var jo ikke så ringe endda, vel?

Med venlig hilsen

Esbjerg Taekwondo Klub