Tilbage til 2008

6 medaljer ved DM

24/09/2010

(2008 - 30. marts)
At tage til et DM med 6 kæmpere og komme hjem til Esbjerg med 6 medaljer er ikke helt tosset - trænerne Heidi Jepsen, Tina Sørensen, Theis Overgaard og Otto Larsen var derfor helt godt tilfredse med kæmpernes indsats, omend det med lidt mere held kunne være blevet til lidt mere i hovedstaden.

Rasmus Antonsen førte således sin DM finale både med 4-2 og 4-3, men var desværre uopmærksom blot 4 sekunder før tid, hvorved der helt unødvendigt blev plads til en åbning for modstanderen, der fik udlignet til 4-4. Sudden Death afgørelsen endte efterfølgende 0-0 og det blev derfor dommerne, der således endte med at skulle kåre den danske mester 2008. Ærgerligt for en endda meget skuffet Rasmus Antonsen, der ellers kæmpede nogle gode kampe - og som sådan virkelig havde set frem til denne finale, der dog desværre ikke endte, som vi og Rasmus havde håbet på. ØV ØV og atter ØV.

Sabine K. Pedersen tabte sin finale 7-4 til en kæmper, som hun ved kvalifikationsstævnet op til DM ellers havde vundet over - det gode var dog Sabines attitude, eftersom hun ufortrødent og aggressivt fortsatte og fortsatte … og først gav op, da nederlaget var en uundgåelig kendsgerning.

Rasmus Bjelke fortsætter med at vise et utroligt flot overblik og med sin hurtighed, kampgejst, skarphed og gode teknik satte han sin ellers fysisk meget større og sejrsvante modstander eftertrykkeligt på plads med en finalesejr på 5-0 ( 4 p og -1 p). Rasmus Bjelke endte således også i år øverst podiet som dansk mester - trods det faktum at han er rykket 2 vægtklasser op siden sin DM sejr i 2007 og trods sin 10 mdr. lange skadespause. En passant kan nævnes, at det ville have klædt den slagne modstander at udvise lidt sportmanship og i det mindste sige tak for kampen – men det skal de yderst fornuftige og sympatiske ledere fra Holbæk dog nok tage sig af.

Guld til Charlotte Paik Bjelke, Rikke Bergmann og Rasmus Yang Bjelke.

Sølv til Sabine K. Pedersen og Rasmus Basse Antonsen.

Bronze til Dijana Ivanisevic.

Dejligt var det – som altid – at se det gode kammeratskab blandt alle de unge mennesker på holdet. Der blev heppet, hjulpet og trøstet til den store guldmedalje.

Dagens STUNT blev leveret af Rasmus Bjelke, der tilsyneladende - og uden at vi andre vidste noget - havde væddet med Theis Overgaard, om ”Rasmus mon turde begynde sin finalekamp på en speciel måde” … Rasmus havde trods koncentration og kampens betydning ikke glemt væddemålet – og den overraskede Theis Overgaard måtte således punge op med dkr 500.

Næste stævne bliver lokalt her i Esbjerg, hvor vi til det Begynder- & Talentstævne stiller op med endda ret mange begyndere, der således får lov til at snuse lidt til atmosfæren i ringen.

Tak for denne gang og tak til de forældre, der tog den lange tur med til København.

Med venlig hilsen

ETK