Tilbage til 2007

Ny sortbælte

24/09/2010

fdselsdag 70 sort blte 031

Esbjerg Taekwondo Klub kan bryste sig af at have yderligere en kæmper i klubben med det eftertragtede sorte bælte - den højst opnåelige farve inden for taekwondo!

Den 15 årige hjælpetræner i klubben Rikke "Bom Bom" Bergmann har netop været til DANgraduering i København, der foregik i Nørrebro Taekwondo Klub, og er nu - efter at have bestået - i besiddelse af det eftertragtede sorte bælte.

14 dage før selve gradueringen var Rikke Bergmann til "dan-fortræning" i København, hvor hun i 2 døgn blev eksamineret, før hun således blev indstillet til sort bælte 1. dan.

Rikke Bergmann, der er en meget talentfuld kæmper og i øvrigt også er regerende jysk- & dansk mester i pigerækken, bestod gradueringen med bravour.

Vores allesammens afholdte, humørfyldte og spøjse "Bom Bom" har allerede luftet sit nyerhvervede sorte bælte i Esbjerg Taekwondo Klub, hvor kammeraterne stod i kø for at gratulere den unge og populære kæmper, der fornylig også erhvervede en helt anden titel i Esbjerg Taekwondo Klub ... nemlig da hun blev kåret til Årets Elev 2007 i klubben!

Fra klubbens side skal hermed lyde et meget stort TILLYKKE - godt gået Bom Bom!

Med venlig hilsen

ETK