Tilbage til 2007

JM 2007 Resultater

24/09/2010

DSC01765
DSC01768 DSC02425 DSC02426 DSC02427 DSC02428 DSC02432 DSC02438 DSC02439 DSC02447

Resultater - JM i Fredericia 2007

Esbjerg Taekwondo Klub havde 10 kæmpere tilmeldt JM - og det primære for kæmperne var at få en medalje og på denne dag ende på en podieplads ved JM stævnet, da det ville være ensbetydende med deltagelse ved DM, som finder sted i Esbjerg d. 17. marts 2007.

OG JA - lad det være sagt med det samme - det gik meget, meget godt! Det lykkedes 9 ud af 10 kæmpere at kvalificere sig videre til DM.

Desværre lykkedes det ikke for Steffen Pham, men han kæmpede bravt for sin chance - han kommer igen, man skal jo også lige tænke på, at alt er relativt nyt for ham. Dette var blot hans 3. stævne og han er immervæk stadigvæk "begynder" .. hans tid skal nok komme, ingen tvivl om det!

I alt blev det ved JM til 3 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 4 bronzemedaljer - fordelt som følger:

GULD:

Rasmus Yang Bjelke

Rikke "Bom-Bom" Bergmann

Charlotte Bjelke

SØLV:

Camilla "Barbie" Sandholdt

Ronni Kruse

BRONZE:

Line B. Jensen

Sabina K. Pedersen

Dijana Ivanisevic

Rasmus "Basse" Antonsen

Rasmus Yang Bjelke buldrede og tordnede videre .. de seneste 3 stævner har han vundet guld og han har efterhånden gjort det til en vane at vinde sine kampe med stor overblik og meget aggressivt allerede i 1. omgang. Hans kampe ved dette JM var ingen undtagelse. Dog skulle han i finalen lidt ind i 2. omgang, da han skulle have prøvet nogle "dobbelt-spark" af .. som han havde trænet med Heidi Jepsen, men det lykkedes ikke rigtigt, sagde han :)

Rikke "Bom-Bom" Bergmann var i sin finale bagud 0-1, men dog kun for en kort stund. I hallen hørtes 4 gange BOM og så var Rikke "Bom-Bom" foran 4-1, sådan skal det åbenbart gøres! Finalen endte med en sejr på 11-7 og den var aldrig i fare, så Rikke fik ganske fortjent sin guldmedalje hængt om halsen sidst på eftermiddagen. Sjældent at man på et foto kan fange den pige - men det lykkedes da meget godt ved dette stævne! (se foto)

Charlotte Paik Bjelke kæmpede også et godt stævne - og landsholdskæmperen vandt sin finale i overlegen stil på 7 points reglen med cifrene 8-1 efter at have vundet sin semifinale med cifrene 7-3.

Camilla "Barbie" Sandholdt vandt sin semifinale ganske sikkert med cifrene 9-2 og burde også have lukket og slukket i sin finalekamp, da hun havde muligheden for det - det gjorde hun bare ikke - og endte så med at tabe sin finalekamp med cifrene 8-11. Der bliver dog mulighed for revanchekamp ved DM og det ser Camilla givetvis meget frem til.

Ronni Kruse havde sådan en dag, hvor han mente, at det skulle være lidt spændende - og det blev det så, for nu at sige det mildt. Det bølgede frem og tilbage med points i semifinalen .. det blev mere og mere spændende .. men Ronni bevarede heldigvis overblikket, fik sat det afgørende point ind og halede sejren på 10-9 hjem. "PUUUHHAA ... Ronni, hold nu op med det fis, vi får jo hjerterytmeforstyrrelser udenfor ringen, knægt"! Det lod dog desværre til, at det bare var måden, Ronni ville kæmpe på denne dag - finalekampen blev også spændende i takt med at Ronni halede godt ind på sin modstanders forspring. Ronni tabte dog med cifrene 9-12.

Line B. Jensen har haft en pause fra taekwondo - hun er dog heldigvis tilbage på kampholdet og i klubben, dejligt, dejligt! Line tabte dog sin semifinale og der var ikke meget at gøre for hende. Kampen blev tabt 10-17, men dejligt at se Line tilbage og viderekvalificeret til DM.

Sabina K. Pedersen var lige ved at komme i finalen, men hun "tabte" desværre sin semifinale - vistnok med cifrene 12-12 (?). Vi var mange på lægterne, der slet ikke forstod, hvad der skete. Heidi Jepsen diskuterede også kraftigt ved dommerbordet, da hun mente, at Sabina først opnåede 12 point (efter 12-points-reglen), idet modstanderen havde haft et minuspoint, der skulle fratrækkes i regnskabet. Vi ved stadigvæk ikke, hvad der skete - men vi får nok en forklaring på det en dag. Godt var det i hvert fald, at det ikke fik betydning for Sabina i relation til hendes DM deltagelse!

Dijana Ivanisevic gjorde det rigtigt godt i sin semifinale. Dijana har døjet med nogle rygproblemer, men er ved at "være tilbage", omend hun stadigvæk bøvler med nogle smerter. Hun fik fløjet sin sekundant direkte ind til kampen mod Michelle Sole (Otto kom direkte fra lufthavnen efter sin ferie ..), og Dijana gjorde det forbavsende godt - så godt, at hun et godt stykke inde i 2. omgang kun var bagud 1-2 mod storfavoritten. Dijana kæmpede sin chance, hun gjorde det godt og vigtigst af alt: hun var ikke "bange" for Michelle og kløede simpelthen bare på. Respekt, respekt! Ganske godt for selvtilliden, må man sige! Dijana forlod således ringen med oprejst pande efter at have tabt 1-7 til en juniorlandsholdskæmper.

Rasmus "Basse" Antonsen stod igen ansigt til ansigt med den kæmper, som han ved det seneste stævne havde besejret komfortabelt .. men i denne semifinale og på denne dag fik Rasmus simpelthen bare ikke gjort tingene færdigt, da han havde chancen. Det endte derfor helt unødvendigt med en "sudden-death" afgørelse efter 10-10 i den ordinære kamp og hvor Rasmus fik sin fod forstuvet. Her fik modstanderen så det afgørende point sat ind og Rasmus tabte! Øv, øv og atter øv .. mon ikke Rasmus nu ser frem til en revanche ved DM til marts?

At Esbjerg Taekwondo Klub fik 9 kæmpere viderekvalificeret til DM var flot - og alle ser nu frem til DM d. 17. marts her i Esbjerg.

Der var en fantastisk stemning i Fredericia Idrætscenter - man må sige, at hvis der var en pris der hed "bedste opbakning" til en klubs kæmpere, ville den pokal permanent være at finde i klubhuset hos Esbjerg Taekwondo Klub. Det er et meget, meget levende og engageret publikum, der er til stede fra Esbjerg - og det er noget, man her i klubben kan være endda særdeles stolte af. Flot, flot - at så mange supporters tager sig tid til at støtte klubbens kæmpere .. og tager med hjem efter stævnet fra f.eks. JM til klubhuset i Esbjerg ... til lidt pizzaspisning og hygge!

Heidi Jepsen har allerede lavet et megastort og meget flot skilt, der hænger hos os i klubben - dér kan man skrive sig på, hvis man efter DM har lyst til at hygge sig lidt i klubben ... vi skulle jo gerne have noget at fejre den dag, ikke ..?

Trænerne Tina Sørensen, Heidi Jepsen og Otto Larsen vil hermed gerne takke allesammen for et godt JM.

Nu gælder det DM - come on boys and girls!

Med venlig hilsen

ETK

 

++

(før stævnet)

JM 17. Feb 2007 i Fredericia

Efter en kanon start på året i Munkebo, skal vi nu ud og følge op på alle de flotte medaljer, som vi fra det stævne tog med os hjem!

JM 2007 er d. 17/2-7 og stævnet finder denne gang sted i Fredericia, nærmere betegnet:

Fredericia Idrætscenter

Indre Ringvej 100

7000 Fredericia

Stævnet starter 9.00.

Vi ser meget gerne at forældre, klubkammerater, venner osv. møder talstærkt op i gult - det giver jo sådan en herlig stemning:)

Vi håber, at alle er klar til en dag med kampgejst og fart på fra start til slut. Vi skal huske, at alle skal støttes, hjælpes og heppes på!

Jyske Mesterskaber er et kvalifikationsstævne til DM - dvs. at kun de kæmpere der får medalje går videre!!

Dette er et knock out stævne, hvilket betyder at man ryger ud, hvis man taber en kamp.

Klubbens kæmpere:

Piger:

Line Bakken Jensen: 40-46 kilo

Camilla ”Barbie” Sandholdt: 52-58 kilo

Rikke "Bom-Bom" Bergmann: 66 +

Drenge:

Rasmus Yang Bjelke: 35-40 kilo

Steffen Pham: 40-46 kilo

Ronni Kruse: 46-52 kilo

Rasmus "Basse" Antonsen: 52-58 kilo

Junior Damer:

Sabina Kaae Pedersen: 42-44 kilo

Dijana Ivanisevic: 59-63 kilo

Senior Damer:

Charlotte Paik Bjelke: 51-55 kilo

Vi håber som sagt, at mange supporters møder op og dermed giver vores kæmpere de bedste betingelser for via en podieplads at kvalificere sig videre til DM, som bliver afholdt her i Esbjerg.

Held og lykke allesammen ..!

MVH/ETK