Tilbage til 2007

DM Esbjerg 17.03.07

24/09/2010

DSC02482
DSC02483 DSC02492 DSC02495 DSC02496 DSC02497 DSC02502 DSC02504 DSC02505

Resultaterne fra DM 2007.

Det blev resultatmæssigt til 3 guldmedaljer, 2 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer til Esbjerg Taekwondo Klub ved DM 2007 her i Esbjerg.

Fordelingen blev som følger:

Guld: Charlotte Paik Bjelke, Rikke "Bom-Bom" Bergmann og Rasmus Yang Bjelke

Sølv: Camilla Sandholdt og Sabina K. Pedersen

Bronze: Line B. Jensen, Dijana Ivanisevic og Ronni Kruse

Med ovenstående resultater hersker der ingen tvivl om, at Esbjerg Taekwondo Klub stadig er med, hvor det "sneer".

Vi havde ikke verdens aller bedste dag - men en dag hvor vi opnåede et udmærket resultat.

På trænernes vegne vil jeg gerne fremhæve de 3 danske mestre og ikke mindst holdet, klubben og vores holdånd.

Charlotte Paik Bjelke var på dagen seedet, hvilket gav hende en direkte finaleplads. Da det er super vigtigt at landsholdskæmperne rammer dagen til et DM, er der altid mere pres på. Samtidig var Charlottes kamp en af dagens 8 udvalgte, hvilket betød at alle øjne i hallen hvilede på den ene kamp - det gør absolut ikke presset mindre. Hun mødte i finalen en kæmper, der er ret svær at kæmpe imod, men sejren var aldrig i fare - dermed en fuld fortjent guld til klubbens landsholdskæmper.

Rikke "Bom-Bom" Bergmann har efterhånden ikke tabt i et par år - STÆRKT! Derfor var det en sikker sejr, som Rikke - igen - kørte i hus til Esbjerg Taekwondo Klub. Rikke "humør-bom - bombe" er lige blevet 15, hvilket betyder, at hun nu rykker op i juniorrækken - det bliver ganske spændende at se, om hun dér kan blive lige så suveræn.

Rasmus Yang Bjelke er og bliver urørlig. Der var INGEN på dagen, der kunne tage sejren fra Rasmus - udover ham selv. Dermed menes at Rasmus måtte kæmpe 3 sikre kampe, hvor han skulle undgå at få minuspoint eller ramme for højt. Kampene startede med et udgangspunkt, hvor han skulle tage det roligt (man har ikke så meget energi at bruge af efter en uges sygdom) og kæmpe sikkert. Alligevel bliver der i Rasmus´ kampe aldrig tvivl om udfaldet - hvis de andre kommer for tæt på, har han altid et ekstra gear - og så er han urørlig. Rasmus´ finalekamp var som den eneste børnekamp en af de 8 udvalgte!

Resten af holdet kæmpede også gode kampe, nogle blev tabt til bedre modstandere og andre blev tabt .. tja .. i lidt uenighed med dommerne.

Sådan går det ind imellem, bare en skam at det skal være sådan til et DM.

Derudover var holdet som altid en enhed, ikke alene, men også med forældre, klubkammerater, familie og venner der vælger at møde op. Vi heppede, støttede, holdt sammen og trøstede som sig hør og bør i en RIGTIG KLUB.

IGEN i år vandt vi helt afgjort det uofficielle danske mesterskab i hepning - den titel kan vist ingen tage fra os, vel .. ? :)

Efter stævnet var godt 80 mennesker mødt op i klubben til en bid brød, øl og vand - super hyggeligt arrangement hvor børn, unge og de næsten gamle har det sjovt og hygger sig på kryds og tværs.

Til sidst vil jeg på trænernes vegne takke alle, der mødte op i Esbjerg Stadionhal og var med til at gøre d. 17/3 til en super dag!

Cheong Yong hilsner fra Heidi Jepsen

PS. Hvis nogen skulle være i tvivl, så har Otto fået motorcykel - bare lige til orientering, hvis der skulle være én af de 100 fremmødte, der ved et eller andet uheld ikke hørte det :-)

 

++

(Skrevet før stævnet:)

Ved JM i Fredericia lørdag d. 17. februar 2007 lykkedes det for 9 kæmpere fra Esbjerg Taekwondo Klub at kvalificere sig videre til DM, der bliver afholdt her i Esbjerg d. 17. marts 2007. Det var meget flot, at så mange af klubbens kæmpere endte på den eftertragtede podieplads, der var adgangstegnet til DM.

Trænerne Tina Sørensen, Heidi Jepsen og Otto Larsen får følgende kæmpere at hold styr på ved DM:

Piger:

Line B. Jensen -46

Camilla Sandholdt -58

Rikke "Bom-Bom" Bergmann 66+

Drenge:

Rasmus Yang Bjelke -40

Ronni Kruse -52

Rasmus Basse Antonsen -58

Junior Damer:

Sabina K. Pedersen -44

Dijana Ivanisevic -63

Senior Damer:

Charlotte Paik Bjelke -55

Trænere og ledere håber på, at den gode gejst der ved JM - og generelt ved de seneste stævner - har været kampholdets varemærke, også vil være der, når DM går i gang lørdag d. 17. marts.

Det har været fantastisk at følge de unge mennesker, deres kampiver, deres gå-på-mod og ikke mindst deres opbakning og væremåde over for hinanden ... kort og godt det faktum, at hele kampholdet har fremstået som en samlet enhed!

Esbjerg Taekwondo Klub håber på det sædvanlige store fremmøde af "supporters" - det er altid en fornøjelse at se den store opbakning, der er for klubbens kæmpere.

Efter DM afslutningen i Stadionhallen vil Esbjerg Taekwondo Klub i klubbens egne lokaler være værter ved en lille sammenkomst for personer med relationer til ETK - i skrivende stund er der tilmeldt over 75 personer - og hvor vi håber, at vi kan få nogle hyggelige timer sammen.

Good Luck - alle brave kæmpere ..!

Med venlig hilsen

ETK