Tilbage til 2007

2 dommere ved VM

24/09/2010

Esbjerg Taekwondo Klub har 2 dommere med ved VM i Taekwondo i Kina.

Ved VM i Taekwondo i Kina, der finder sted i denne uge i Beijing, har Esbjerg Taekwondo Klub netop oplevet noget helt unikt, idet klubben har 2 dommere med ved VM, hvilket er et kæmpe skulderklap til den ambitiøse klub.

Det er mange år siden, at Danmark senest har haft 2 dommere med ved et VM og det gør det absolut ikke mindre specielt, at begge de danske dommere, Lars Arnum og David Coupar, kommer fra Esbjerg Taekwondo Klub, der i øvrigt også disponerer over en stor skare af kapable trænere og elever, som træner under rigtigt gode forhold i klubben ved EFI Hallerne.

Danmark har blot fem dommere med status som værende WTF dommere (World Taekwondo Federation) og tre af dem er faktisk fra Esbjerg Taekwondo Klub.

Udover Lars Arnum og David Coupar er den 3. WTF dommer fra Esbjerg Taekwondo Klub Tommy Larsen, der på det seneste også har haft flere spændende opgaver for WTF.

Lars Arnum og David Coupar forventes at være hjemme i Esbjerg sidst i denne uge - efter et sikkert meget spændende VM blandt de ypperste taekwondo kæmpere i verden.

Med venlig hilsen

ETK