Tilbage til 2006

Teknik Cup 1. april

24/09/2010

Esbjerg Taekwondo Klub havde lørdag d. 1. april et hold af sted til teknik-turnering (nixen .. ikke en aprilsnar) og 6 deltagere havde taget turen op til "Talent Cup" i Teknik - i Skanderborg.

Deltagerne var: Peter Nguyen, Tanja Arnum, Else Marie Berthelsen, Julia Munch, Mads Abel Larsen og Christian Flindt.

Peter Nguyen:

”Lille-Peter”, havde stævne-debut ved denne turnering. Ikke færre end 15 deltagere var mødt op for at konkurrere i Peters gruppe. Peter lagde ud med en flot runde og placerede sig midt i det store felt. Peter har arbejdet meget med taegueker det sidste stykke tid op til turneringen og er godt selv klar over, hvor han er god og mindre god. Men Peter holdt sin placering midt i feltet gennem 2. runde og sluttede som nr. 8, ganske tæt på en 7. plads! Rigtig flot debut til Peter og det skal nok blive bedre end det .. om Peter vil!

Else-Marie Berthelsen og Tanja Arnum: BRONZE til Tanja

Begge var at finde i samme gruppe, omend Tanja var rykket en gruppe op. En lille gruppe ved dette stævne og med flere erfarne deltagere. Tanja og Else-Marie gik begge efter bronze-medaljen i gruppen og her trak Tanja det længste strå og vandt dermed en bronze til ETK. Else-Marie blev nr. 4.

Julia Munch: SØLV

Julia havde også en meget stærk gruppe - hvoraf endnu flere har været med endnu længere - og træner omkring DTaF´s talentudvikling. Dette var en lidt for stor mundfuld denne gang, men Julia var ikke slået ud af det og tog revanche, da hun sidst på dagen stillede op i show-break. Her havde Julia sammensat en serie af sikre gennembrydninger og det gik også sikkert igennem hver gang, da Julia var på banen. Inden da havde flere dan-bærere været på banen og satset lidt, men det var ikke lykkedes og det sikrede Julia en meget sikker sølv-medalje! Godt gået!

Mads Abel Larsen: SØLV

Mads har ambitioner. Han havde trænet meget - og rettet en del til - lige op til stævnet. Mads havde tilsyneladende nærmest overtrænet op til dette stævne og havde fået mange nye ting ind, meget hurtigt, så Mads byttede lidt rundt på teknikkerne og fik derfor individuelt ikke den placering, det ellers kunne være blevet til - lidt ærgerligt.

Mads tog dog revanche senere på dagen og løb sig til en sølvmedalje i speed-break, kun 0.39 sekunder fra guldet! Så endnu en sølv til ETK.

Christian Flindt: GULD

Christian var på dagen også dommerleder og sad som dommer hele formiddagen. Det forhindrede ham dog ikke i at kunne leve op til favoritværdigheden i den individuelle gruppe, hvor det blev til guld - omend hårdt presset fra deltagerne på DTaF´s talent-udvikling, der dog må forventes at indhente Christian i løbet af året. Christian blev spurgt til "talentholdet" på vest-siden, men har takket ”nej tak” pga. andre opgaver med DTaF. Men en guld til ETK.

Bedste senior:

Senere på dagen blev Christian Flindt kåret som turneringens bedste senior.

Alt i alt blev det altså til 1 bronze, 2 sølv, 1 guld og en pokal til Esbjerg Taekwondo Klub.

En stor tak til de supporters der havde taget turen op til Skanderborg og heppede på deltagerne!

Det er slet ikke sidste gang i år, at Esbjerg Taekwondo Klub tager til teknik-stævne!

Med venlig hilsen