Tilbage til 2006

Scan Open 2006

24/09/2010

DSC02325
DSC02326 DSC02327 DSC02331 DSC02334 DSC02335 DSC02336 DSC02337 DSC02338 DSC02339

5 kæmpere = 5 medaljer

Esbjerg Taekwondo Klub havde sendt blot 5 kæmpere afsted til Scandinavian Open i Forum/Horsens d. 11. nov, men ikke desto mindre blev det til 5 medaljer til Esbjerg Taekwondo Klub denne dag - fremragende!

The Antonsen Family - som jo også inkluderer den danske heppemester (BASSE) - var som altid også på lægterne for at heppe på kæmperne fra Esbjerg. Flot, når man tænker på, at de "kun" var der som tilskuere denne gang! Bettina & Steen, der jo også altid møder frem, hjælper, kører, sørger for morgenmad etc etc, var der også - uden den slags positive, entusiastiske og selvopofrende mennesker ville klubber generelt være dårligt stillede. Mange TAK fra ETK til jer allesammen ..!

Desværre var hverken Jakob Larsen eller Dijana Ivanisevic af forskellige årsager (se nedenfor) med til stævnet - ærgerligt.

MEN ... 5 kæmpere og 5 medaljer ved stævnet må siges at være et fremragende resultat. Det blev til 3 GULD, 1 SØLV samt 1 BRONZE.

Lidt pudsigt at tænke på, at disse 5 kæmpere sammenlagt sørgede for 25 points til Esbjerg Taekwondo Klub og at Vejle, der endte på 3. pladsen under kategorien "mest vindende klub", sammenlagt fik 26 points? Hvad nu .. hvis ... ?

GULD: Charlotte Bjelke, Rikke Bergmann og Rasmus Bjelke

SØLV: Sabina K. Pedersen

BRONZE: Camilla Sandholdt

Flot, flot ..!

Ved den efterfølgende evaluering blandt trænerne Tina Sørensen, Heidi Jepsen og Otto Larsen var der en udpræget positivitet at spore .. ikke mindst over indstillingen fra kæmpernes side!

Man var meget glade for, at Camilla Sandholdt "var kommet i gang" - hun gjorde det faktisk rigtigt godt, da hun vandt sin første kamp med cifrene 9-5. Lidt unødvendigt - og synd - at Camilla tabte sin semifinale 16-16 og hvor Camillas minuspoint afgjorde kampen til modstanderens fordel. Specielt da modstanderen fik det sidste og afgørende point sat ind i kampens allersidste sekund .. i øvrigt et point, som flertallet af os slet ikke så. Overordnet set: Camilla var kommet i gang - endda godt - og det var det primære, dejligt ..!

Man var fra trænerbænken også svært tilfredse med, at Sabina K. Pedersen langt om længe fik smagt sejrens sødme. Gang på gang til diverse stævner står Sabina uden modstandere ... det er altså også svært for den bette pige at hive sig selv op ved hårrødderne "for ingenting". At Sabina så endda ved dette stævne vandt sin første kamp 8-1, efter en i øvrigt udmærket indsats, vakte stor glæde i Esbjerg lejren. Desværre var Sabina lidt for meget "oppe at køre" i sin finalekamp og blev fair nok diskvalificeret. Træner Heidi Jepsen var ikke helt tilfreds med sin kæmper.

Charlotte Bjelke er landsholdskæmper - med hvad deraf følger af indre og ydre pres. Hun ved godt selv, at hun ikke altid får vist det, som alle ved - og til træning kan se - at hun kan. I sin semifinale var hun endda bagud med cifrene 3-5 i slutningen af 2. omgang. MEN ... omvendt ... man må jo sige, at hun ikke mister fokus eller koncentration, selv når det ser værst ud, og formåede at vende kampen og vinde med cifrene 8-5. Det i sig selv er jo på sin vis klasse. I finalekampen fik hun "løsnet mere op" og der var ingen tvivl om, at sejren - og dermed guldet - var hendes, da hun vandt finalen 7-2.

Rikke Bergmann er bare ... ja, Rikke Bergmann! En stille, humoristisk, pudsig, sjov og dejlig pige = Rikke Bergmann. Man skal dog ikke tage fejl af hende og da specielt ikke inde i ringen. Der er efterhånden flere modstandere, der har "mærket" Rikke Bom-Bom fra Esbjerg .. og det har som regel gjort lidt ondt på modstanderne. Ved dette stævne havde Rikke desværre kun en kamp - men der var til gengæld heller ingen slinger i valsen og det blev til en sikker og velfortjent sejr i kampen om guldet, da Rikke sejrede med cifrene 11-4. Ikke så meget snak, en kort dag på kontoret, guld, færdigt arbejde!

Rasmus Bjelke, den lille jetjager, der med supersonisk fart gennembrød lydmuren, var der slet ingen af modstanderne, der hverken kunne følge eller se! Hvad han på denne dag præsterede, var ret vildt og unikt - det var klasse! Han var tændt, meget tændt .. og overlod intet til tilfældighederne. Han var superhurtig, godt tænkende, aggressiv og bestemte farten i samtlige kampe - alle hans kampe blev vundet i 1. omgang (7 points regel) og det var en fornøjelse at følge hans kampe. Selve finalekampen, hvor modstanderen forinden havde slået DM vinderen, blev vundet i 1. omgang og med cifrene 7-0. Man kunne se, at "mesterrækkefodbolden" for en ganske kort stund var sat på stand-by og han havde fået trænet - til specielt Tina Sørensens store fornøjelse.

Overordnet set var Otto Larsen ved evalueringen slet ikke i tvivl om, at den øgede træningsindsats havde givet bonus. Kæmperne havde jo selv med dagens præstationer bevist, at det kunne betale sig at træne ... lidt mere og lidt hårdere!

Måske alligevel Tina Sørensen får sig en buket blomster op til jul ..?

Med venlig hilsen

ETK

+

(Før stævnet):

Scandinavian Open 2006

Lørdag d. 11. november afholdes det store, internationale stævne "Scandinavian Open" i Forum, Horsens med deltagelse af ca 170 kæmpere fra 5 lande.

Esbjerg Taekwondo Klub bliver repræsenteret af følgende 5 kæmpere, som trænerne Tina Sørensen, Heidi Jepsen og Otto Larsen har tilmeldt:

Rasmus Yang Bjelke, Drenge 35-40 k

Camilla Sandholdt, Piger 52-58 k

Rikke Bergmann, Piger 66+ k

Sabina K. Pedersen, Jr. Dame 42-44 k

Charlotte Paik Bjelke, Sr. Dame 51-55 k

Desværre er Dijana Ivanisevic stadigvæk ude af stand til at træne - og kommer derfor ikke med - da hun lider af en dårlig ryg og går til behandlinger herfor.

Ligeledes kommer Jakob Larsen heller ikke med, da han ikke har haft den fornødne tid til at træne. Jakob bruger mandage og onsdage i teorilokalet i stedet for ... da han er ved at tage kørekort.

Alle kæmperne ønskes held og lykke på lørdag.

Med venlig hilsen

ETK