Tilbage til 2006

Påskelejr 2006

24/09/2010

DSC00096
DSC00097 DSC00162 xx DSC00167 DSC00188 DSC00199

Fra d. 13. til d. 16. april var 7 drenge/piger fra ETK taget til Fredericia for at bruge påsken på at træne taekwondo - følgende var med:

Rikke Bergmann, Rasmus Antonsen, Line B. Jensen, Mette Larsen, Camilla Sandholdt, Sabina K. Pedersen & Christian Flindt

Torsdag d. 13. blev vi indlogeret og trænede alle intro/fællestræning.

Dette er altid en blandet fornøjelse, men giver et indtryk af, hvad de forskellige instruktører vil have fokus på i løbet af lejren!

Resten af torsdagen blev brugt på at snakke med alle de venner og bekendtskaber, som man ikke ser så tit.

Desuden stillede vi op i Volleyball-turnering om aftenen. Her havde vi hentet assistance hos Svendborg og Skive taekwondo klubber, men det skulle vi aldrig have gjort – det var helt klart deres skyld, at vi tabte 1. kamp.. ;)

Fredag var vi alle i gang igen - enten om formiddagen eller om

eftermiddagen med træning. Christian brugte det meste af dagen på at få flere end Rasmus til at deltage ved teknikstævnet om aftenen. Det lykkedes lige akkurat, da Sabina også stillede op ..

Og havde det ikke været for Sabinas skyld, så var det ikke blevet nær så morsomt et stævne. Sjældent er der til et stævne blevet rettet så meget på tøjet undervejs i en poomse og grinet gennem alle 3 runder - omend Sabina lå nr. 2 efter 1. runde, som var RIGTIG flot! Desværre lykkedes det dog ikke at nå 1. pladsen pga. - eller rettere på trods af - den klassiske kraftige opbakning fra ETK! Christian var dommer.

Lørdag var vi igen aktive, alle fik den dag trænet med Sten Knuth, som laver vores allesammens favorit kamptræning. Under kamptræningen var vores allesammens formand, Finn Larsen, der havde taget turen til Fredericia, sammen med Lone og Heidi Jepsen, til stede. Om ikke andet fik de set en underholdende kamptræning, for Mette så hellere end gerne, at besøget ikke varede ALT for længe!!

Lørdag var også fest-aften og kendte man ikke noget til København inden, så gjorde man det i hvert fald bagefter … det skulle københavnerne nok sørge for :)

 

Søndag var der igen fællestræning, men der nøjedes ETK med at observere og ”learning by watching” kan være ligeså godt!!!

Men vi havde en RIGTIG god tur og håber at mange flere vil tage med på sommerlejren i år, eller måske påskelejren næste år ..?

MVH

ETK Holdet/Påskelejren 2006