Tilbage til 2006

JM 4 guld + 5 sølv

24/09/2010

4 GULD og 5 SØLV til Esbjerg Taekwondo Klub ved JM i Risskov

Det blev en rigtig god dag for trænerne og kæmperne fra Esbjerg Taekwondo Klub ved JM stævnet i weekenden.

Ikke nok med at kæmperne leverede nogle meget flotte resultater - det blev til 4 Guld og 5 Sølv - men det var mere måden, det skete på, der var særdeles opløftende og som trænerne Tina Sørensen, Jesper Christensen og Otto Larsen var mere end tilfredse med.

Der var gejst, vilje og aggressivet bag de flotte resultater og ikke mindst virkede mange af de ting, som man havde trænet med op til stævnet.

Esbjerg Taekwondo Klub fik 10 kæmpere kvalificeret videre til DM d. 25. marts i Gladsaxe plus Charlotte Bjelke, der automatisk er viderekvalificeret, da hun på grund af U.S. Open i Dallas d. 18. februar ikke stillede op ved JM.

Det kunne såmænd være blevet til endnu flere medaljer af højeste karat, havde det ikke været fordi f.eks. en flot kæmpende Christian Flindt var blevet skadet, Heidi Jepsen ikke kunne gennemføre finalen eller Dijana Ivanisevic havde tabt på "Sudden Death" i den ekstra 4. omgang.

GULD:

Camilla Sandholdt, Rikke Bergmann. Mike Jensen og Rasmus Bjelke

SØLV:

Line B. Jensen, Dijana Ivanisevic, Heidi Jepsen, Christian Flindt og

Jakob Larsen

Sabina K. Pedersen kom ikke i kamp. Rasmus Antonsen tabte desværre sin kvartfinale på "Sudden Death" og Ronni Kruse mødte desværre også den senere vinder allerede i sin 2. kamp og tabte dermed kvartfinalen.

Alt i alt en hård men meget opløftende dag, hvor tingene for de flestes vedkommende gik op i en højere enhed.

Med venlig hilsen

ETK

++

Sidekommentarer:

Line B. Jensen havde heldigvis "en anden modstander" end sin sædvanlige "onde ånd" i sin første kamp, og denne kamp vandt hun meget overbevisende med cifrene 31-21. Dejligt for Line at mærke sejrens sødme for en kort stund! Hvem der ventede i finalen? Tja .. det gjorde såmænd Lines onde ånd og her var der absolut intet at komme efter - no Mercy - det blev til et klart nederlag mod den meget stærke kæmper og det må man tage hatten af for og acceptere.

Camilla Sandholdt kæmpede en meget overbevisende semifinale, hvor hun vandt med cifrene 11-5 og fortsatte de gode takter, hvor hun dog måtte ud i Sudden Death i finalen, som ellers sluttede 6-6. Heldigvis for Camilla, lykkedes det hende at få sat det afgørende point ind og hun fik dermed guldet med sig hjem til Esbjerg. Godt kæmpet af Camilla.

Rikke Bergmann gjorde det - som forventet - meget godt og var ved dette stævne tilmed i bedre kondition end set tidligere. Et godt stævne af Rikke, der vandt sin finale så stort som 20-2.

Rasmus Bjelke, den lille store kæmper, vandt alle sine 3 kampe på et utroligt godt overblik. Han "tænker" taekwondo og det gik på dagen ud over 3 kæmpere fra Brande. Flot stævne af den lille "lynkineser", der dog ikke har trænet optimalt (grundet sin fodboldinteresse).

Ronni Kruse vedbliver at imponere. Denne lille lyshårede knægt havde faktisk i alt kun været til 2 stævner før dette JM stævne. Hvem kunne se det ..? At han tabte sin 2. kamp mod den senere vinder var helt naturligt ..! Vi kommer til at høre mere om Ronni.

Rasmus "Basse" Antonsen er fra stævne til stævne blevet bedre - og det føler han sikkert også selv - denne gang burde han dog have lukket kampen længe før "Sudden Death" og han var logisk nok meget ærgerlig over sit nederlag. Tager han ikke med til Gladsaxe som tilskuer, vil han blive hårdt savnet - den knægt skaber altså humør.

Mike Jensen buldrer videre ... at tænke sig ... for ikke længe siden stod denne gut ude i klubhuset og lignede en stor undskyldning for sig selv. NU tror han på sig selv og lyser af selvtillid, sparker meget hårdt og det kører bare for ham. Meget, meget flot!

Dijana Ivanisevic blev ved dette stævne voksen - helt utroligt at hun kunne følge en kæmper af den kaliber, som hun mødte i finalen, helt til dørs .. og faktisk endda førte kampen til blot få sekunder før tid. At modstanderen så fik udlignet til 8-8, og dermed fik fremtvunget en afgørelse på Sudden Death, skal Dijana ikke ærgre sig så meget over. Det faktum at hun kæmpede en meget, meget flot kamp er det, der skal fokuseres på.

Heidi Jepsen havde ikke en god dag - denne kæmper, der endda har vundet Dutch Open, havde i løbet af dagen kastet op og følte sig dårligt tilpas. Helt konkret udmøntede det sig i, at håndklædet blev kastet i ringen før tid .. efter at Heidi i øvrigt også havde kastet op i pausen.

Jakob Larsen havde heller ikke sin bedste dag - og burde nok have lukket og slukket i begyndelsen af kampen, men det kørte ikke for ham på denne dag.

Christian Flindt blev desværre skadet og vi så derfor desværre ikke flere prøver som dem, han viste i semifinalen. Det blev vist tekniske raffinementer af høj, høj klasse i semifinalen, hvor modstanderen måtte give op ved stillingen 2-12. Nu er Christian skadet .. men han kender jo en god FYS, skulle man vel mene ..!

Ellers er der kun at sige, at det var en pragtfuld bustur til/fra Aarhus. Det er utroligt lækkert at være sammen med så mange pragtfulde, unge mennesker, der har det så godt med hinanden .. hjælper og støtter ...

... en masse godt humør ... og ikke er bange for at tage mikrofonen i bussen og komme med bemærkninger ... dejligt, lækkert og livsbekræftende at næsten 50 personer kan have det så hyggeligt sammen.

++

(før stævnet)

14 kæmpere til JM

Når de Jyske Mesterskaber i taekwondo/kamp går i gang lørdag d. 11. februar, vil 14 af deltagerne være fra Esbjerg Taekwondo Klub.

Dette års JM bliver afholdt i Risskov ved Århus, hvortil ca 45 personer med tilknytning til Esbjerg Taekwondo Klub tager turen for at følge klubbens kampberedte og spændte kæmpere i bestræbelserne på en opnå en podieplads.

Trænerne Tina Sørensen, Otto Larsen og Jesper Christensen fra Esbjerg Taekwondo Klub har udtaget følgende kæmpere til stævnet:

Line B. Jensen, Camilla Sandholdt, Rikke Bergmann, Sabina K. Pedersen, Dijana Ivanisevic, Heidi Jepsen, Rasmus Bjelke, Ronni Kruse, Rasmus Basse Antonsen, Mike Jensen, Jakob Larsen, Habib Sarafuldin, Theis Overgaard og Christian Flindt.

For at kvalificere sig videre til DM kræver det en medalje - i alt skal 113 kæmpere i kamp ved JM i Risskov.

Charlotte Bjelke skal for det danske seniorlandshold kæmpe U.S. Open i Dallas (USA) og er derfor direkte kvalificeret til DM, der i marts måned bliver afholdt i Gladsaxe.

Med venlig hilsen

ETK