Tilbage til 2006

DM 2006 Gladsaxe

24/09/2010

DSC01925
DSC01926 DSC01927 DSC01931 DSC01933 taekwondo DM 2006 001 taekwondo DM 2006 005 taekwondo DM 2006 007

DM i Gladsaxe - Resultater fra Esbjerg Taekwondo Klub

Det kunne være gået bedre for Esbjerg Taekwondo Klub ved DM i Gladsaxe - men det kunne også være gået værre - så alt i alt var trænerne Tina Sørensen, Jesper Christensen og The Grand Old Man Otto Larsen tilfredse med at have 4 guldmedaljer, 1 sølv- & 3 bronzemedaljer med hjem i bagagen til Esbjerg fra årets store, danske stævne

Jakob Larsen var ude i en rigtig herrekamp mod en kæmper, som han tabte til ved JM tidligere på året - denne gang var Jakob, belært af sine fejl fra JM, helt oppe på tæerne fra kampens begyndelse og fik dermed i finalen sin længe ønskede revanche efter en flot, flot fight.

Medaljetagerne fra DM for Esbjerg Taekwondo Klub blev:

Guld:

Rikke Bergmann, Sabina K. Pedersen, Charlotte Bjelke og Jakob Larsen.

Sølv:

Rasmus Bjelke

Bronze:

Line B. Jensen, Dijana Ivanisevic og Mike Jensen

TV kanalen DK4 sendte 2 timer fra stævnet og havde, som optakt til DM, tidligere på ugen interviewet 4 unge og fremadstormende landsholdskæmpere. Charlotte Bjelke fra Esbjerg Taekwondo Klub var een af disse udvalgte kæmpere, som DK4 i løbet af DM udsendelsen satte fokus på. Udsendelsen kan ses i genudsendelse på DK4 og 4Sport flere gange i løbet af den næste uge.

Med venlig hilsen

Esbjerg Taekwondo Klub

++

Supplerende information:

====================

Line B. Jensen P -40: (Tabte 4-5)

Hvor er det da sørgeligt, når så skandaløse dommerfejl direkte koster en sejr! Ikke dermed sagt at Line ville have haft en chance i finalen - slet ikke og der er heller ikke tale om, at rønnebærrene er sure - men mere princippet i det!

ALLE ... og helt sikkert også i modstanderlejren ... kunne se, at det var ganske grotesk, at Lines modstander fik point, selv om hun stod med begge ben plantet solidt på gulvet? Hvordan er det lige, at man får point ... med begge ben på måtten ..? Det er meget synd for en så ung pige som Line at opleve noget sådant - og det er ganske vist ikke ligefrem inspirerende for lysten til fortsat at dyrke sporten ..?

Rikke Bergmann P -66:

Vandt finalen med de sikre cifre 10-2 og fortsatte, hvor hun slap ved JM .. hun buldrede videre .. og vi kommer til at høre meget, meget mere til hende!

Camilla Sandtholdt P -52: (tabte 4-5)

Tjahh ... det var en rigtig ØV dag for Camilla, idet hun tabte sin første kamp - endda lidt unødvendigt - men vi ved, at hun kommer igen.

Sabina K. Pedersen JRD -42:

Vi må snart håbe, at der kommer nogle modstandere i denne klasse. Det er meget synd for Sabina, at hun gang på gang tålmodigt og troligt stiller op ved de respektive stævner ... og ikke har modstandere. Vi har dog ladet os fortælle, at der heldigvis er "modstandere på vej" i denne klasse - og det glæder Sabina sig til!

Dijana Ivanisevic JRD -63:

Kæmpede en fornuftig kamp 1. gang hun var i ringen - og vandt da også ret sikkert med cifrene 12-7. Dijana kunne dog ikke følge op på succesoplevelsen fra sin første kamp og måtte forlade ringen efter at have tabt med cifrene 0-2.

Rasmus Bjelke D -35:

"Lynkineseren" (som Heidi Jepsen kalder ham ..) var stærkt hæmmet af 11 dages influenza op til DM. Det gik dog OK de første par kampe, som blev vundet komfortabelt. Med begge fødder godt forslåede - og godt tapet ind af Gitte - gik han ind til finalen, som han dog tabte 4-5. Selv var han irriteret over at have tabt til en modstander, som han ved JM vandt over. Det skal dog siges, at det var en god modstander, som kæmpede en god taktisk kamp .. og sådan er det jo.

Mike Jensen D -66:

Kæmpede en god første kamp, som han vandt med cifrene 17-12. I semifinalen mødte han dog en kæmper, hvor Mike kom til kort .. og måtte indkassere et nederlag på 9-13.

Rasmus "BASSE" Antonsen: Tilskuer & Heppemester!

Basse fik godt nok ikke officielt en guldmedalje ... men det burde han nok have haft. Den entusiastiske krudtugle er jo sin vægt værd i guld. Godt suppleret af Heidi Jepsen, der på dagen vistnok endda havde tømmermænd, kunne de 2 næsten overdøve speakerne fra DK4, der sendte direkte fra Gladsaxe Hallen.

 

Theis Overgaard:

Meget hårdt savnet både på og uden for banen - vi håber allesammen meget snart at se noget til denne herlige fighter og humørspreder!!!

ETK