Tilbage til 2006

B & T Stævne 30.09.06

24/09/2010

DSC02201
DSC02204 DSC02205 DSC02206 DSC02207 DSC02208 DSC02209

"Guldbassen"

Ved weekendens lokale begynder- & talentstævne lykkedes det 8 kæmpere fra Esbjerg Taekwondo Klub at hjemføre 5 medaljer til klubben. Et fint resultat, når det også tages med i betragtning, at hverken Mike Jensen eller Rasmus Bjelke - der begge ellers er i god kampform - havde modstandere og således slet ikke kom i kamp, hvilket var meget ærgerligt.

Der var fra trænernes side lagt et stort og ihærdigt stykke arbejde i det - op til stævnet var der blevet trænet meget, meget hårdt og selvom kæmperne til tider har syntes, at det har været "hårdt", har de dog alle i den rette ånd bare kløet på ... uden at pjevse ... for meget ...!

Det er dog i skrivende stund endnu ikke helt sikkert, om Tina Sørensen af dem får en buket blomster til jul.

Camilla Truelsen fik sin debut for klubben - og var logisk nok hamrende nervøs, men hun gjorde det som forventet og lever da i øvrigt endnu, farligere var det jo alligevel ikke!

Vi håber, at hun har fået blod på tanden og ikke lader sig slå ud over de tabte kampe.

GULD: Rikke Bergmann og Rasmus "Basse" Antonsen

SØLV: Sabina K. Pedersen og Ronni Kruse

BRONZE:Camilla Truelsen

Kært barn har mange navne ... "Basse", "Humørsprederen", "Heppemesteren" (godt nok i skarp konkurrence med Heidi Jepsen) og nu kan Rasmus Antonsen med rigtig god samvittighed føje endnu et navn til rækken af kælenavne ... "GULDBASSEN".

Hvad "Guldbassen" denne dag foretog sig på måtten var i særklasse - væk var hans umiddelbare nervøsitet, væk var hans til tider destruktive "Nu er jeg bagud og jeg taber ..." attitude, væk var hans respekt for "store modstandere".

Kort sagt et utroligt flot stævne af den unge spasmager - den hårde træning fra træningssalen var med eet overført til måtten og han gjorde, som der var blevet aftalt. Han var meget bevægelig, hurtig, skarp og ikke mindst mentalt i balance. Ikke mindst på dette punkt har han før tabt kampene, men ikke ved dette stævne - niksen biksen! FLOT, FLOT!

Dejligt er det også at se det gode sammenhold blandt kæmperne - een taber og bliver trøstet. Een vinder og man glædes over det sammen - uden den mindste snert af jalousi.

SÅDAN, kære kæmpere - det er det, der skaber kammeratskab og en harmonisk klub!

Med venlig hilsen

Den generte, tavse og selvudslettende PR medarbejder fra

ETK

+

(før stævnet)

Esbjerg Taekwondo Klub har 8 kæmpere med, når det lokale Begynder- & Talentsstævne her i Esbjerg - i Badmintonhallen i øvrigt - d. 30. September 2006 går i gang.

Camilla Truelsen får sin debut for ETK - uha, det bliver sikkert en dag, som hun ser frem til med sommerfugle i maven.

Good Luck ... ønskes hun af os alle her i klubben.

Ellers stiller Esbjerg Taekwondo Klub op med følgende kæmpere - alle i talentrækken:

Rikke Bergmann, Piger 49/55

Rasmus Yang Bjelke, Drenge 30/35

Ronni Kruse, Drenge 46/52

Rasmus Basse Antonsen, Drenge 52/58

Mike Jensen , Drenge +66

Sabina K. Pedersen JRD 44

Dijana Ivanisevic JRD 55/63

Trænerne Tina Sørensen, Heidi Jepsen & Otto Larsen ser også frem til stævnet, da der er blevet trænet godt i klubben op til dette stævne - dog er der stor ærgrelse over, at flere af ETKs kæmpere (i skrivende stund Rikke Bergmann, Rasmus Bjelke & Mike Jensen) sikkert slet ikke kommer i kamp, da de mangler modstandere ..

Surt ... når det nu er et lokalt stævne!

Med venlig hilsen

ETK