Tilbage til 2006

200 til julegløgg

24/09/2010

DSC02369
DSC02371 DSC02373 DSC02375 DSC02376 DSC02377 DSC02378

Formand Finn Larsen fra Esbjerg Taekwondo Klub bød velkommen til over 200 medlemmer/gæster søndag d. 3. december i forbindelse med klubbens årlige "Juleafslutning". Der var så mange tilmeldte, at det blev nødvendigt at inddrage EFI Hallen til formålet - klubbens lokaler måtte i dette tilfælde melde hus forbi, så mange børn/forældre havde valgt at lægge vejen forbi klubben ved dette arrangement.

Da gæsterne havde sat sig til bords, havde formanden lige et par ord at sige - før man gik over til gløgg & æbleskiver, kaffe & sodavand samt slikposer til børnene - idet man fra klubbens side havde valgt at tildele 3 medlemmer en lille pokal for deres gode og uselviske indsats i løbet af året.

Årets træner blev Brian Asmussen - der træner klubbens afdeling i Hjerting - og som fik en pokal for sit store engagement og sin altid positive væremåde. Selv dårlige vittigheder talte som et plus på denne dag:) og i det hele taget var der nok ikke nogen, der kunne indvende det mindste imod valget at denne træner, der yder et stort stykke engageret, frivilligt arbejde for klubben. Om så himmel og hav står i eet, eller digerne går itu ... hvad ved jeg ... skal han nok tage enten sin cykel ... eller vandcykel ... og komme til træning. Se, det er en træner, der vil noget!

Ligeledes var tildelingen af pokalen for "årets elev", som blev tildelt Rasmus Basse Antonsen - altså "Guldbassen" - et særdeles populært valg. Spasmageren over alle spasmagere - banditten over alle banditterne - humørsprederen over alle humørspredere - den uofficielle Danske Heppe Mester - kært barn har som bekendt mange navne, men der kan ikke være tvivl om, at den knægt, og ikke mindst hans altid smittende humør, er et stort aktiv for klubben og et godt eksempel for klubbens andre unge mennesker.

Æblet falder sjældent langt fra stammen, siger man gerne - og stammen, i dette tilfælde nærmere personificeret ved Ole Antonsen, står der bare .. og står der ALTID. Og stammen står fast og lader sig ikke vælte .. niksen biksen! Derfor var valget af Ole Antonsen - som årets leder - helt og aldeles på sin plads. En leder der yder et så stort og uselvisk arbejde for sin klub er sjældent set - respekt, respekt og atter respekt for den mand, der til stående ovationer fortjent modtog en pokal for sin helt unikke indsats for klubben. Og skulle det ikke have været ham - tjahh, så skulle det nok have været hans altopofrende bedre halvdel .. Heidi Antonsen. Det slagsmål kan de dog selv tage - derhjemme! Og vil de have lidt kampstemning, kan de jo bare banke på ... inde på børneværelset, dér bor den danske Heppe Mester jo ..?

Efter at pokalerne var uddelt, var der 7 hold, der hver især - og nogle gange lidt på kryds og tværs - lavede deres opvisninger, der bl.a. havde til formål at vise de spændte forældre, hvad "ungerne gik og lavede" alle de timer, som de tilbragte i klubben. Som altid godt koordineret af en af klubbens Grand Old Men - nemlig klubbens næstformand Brian Andreasen - der denne gang dog havde valgt at lade julekostumen blive hjemme.

Alt i alt var der tale om nogle ganske hyggelige timer søndag eftermiddag.

Det er blevet sagt før - og vi gentager også gerne igen - at ingen klub er stærkere end det svageste led. Det er derfor drønhamrende vigtigt ... det er faktisk af vital betydning ... af tingene hænger sammen hele vejen rundt. Hvordan ville alle vores små møder/receptioner/samlinger etc etc se ud, hvis ikke der år efter år stod en skare af helt uundværlige mennesker bag? Det er altid udøverne, der er i fokus - men hvad ville klubben være, hvis ikke f.eks. Lone Larsen, Ulla Arnum, Heidi Antonsen eller Pia Larsen ydede den indsats, endda år efter år, som de gør ..? Tjahh .. svaret giver vist sig selv ... gør det ikke ..?

En stor TAK til alle de frivillige hjælpere skal derfor lyde herfra - og TAK til alle fremmødte for en hyggelig eftermiddag.

Med venlig hilsen

ETK